Anahtar Parti Yunak İlçe Başkanlığında Şahin atandı
Anahtar Parti'nin Yunak İlçe Başkanlığı görevine Hasan Şahin getirildi. Atamanın açıklama yapan Şahin, ilçenin kronikleşen sorunlarına dikkat çekti.
Anahtar Parti Genel Merkezi tarafından yapılan yetkilendirmeyle Yunak İlçe Başkanı olarak atanan Hasan Şahin, göreve başladı. İlçe binasında basın mensuplarıyla bir araya gelen Şahin, Yunak’ın yıllardır ihmal edildiğini ve hak ettiği yatırımları alamadığını belirtti.
Yunak halkının yıllardır boş vaatlerle oyalandığını dile getiren Şahin, "Yıllardır aynı vaatleri dinliyor, aynı sorunlarla yaşamaya devam ediyoruz. Ne yazık ki Yunak'ımız hak ettiği yatırımları alamamış, vatandaşlarımız ise her geçen gün ağırlaşan ekonomik şartlarla baş başa bırakılmıştır. Çiftçimiz artan mazot, gübre ve sulama maliyetleri altında ezilirken, esnafımız çeşitli zorluklar ile mücadele vermekte, gençlerimiz ise iş bulabilmek adına doğdukları toprakları terk etmek zorunda kalmaktadır."şeklinde konuştu.