Olay, saat 02.30 sıralarında, Çumra’ya bağlı Küçükköy Mahallesi’ndeki arazide meydana geldi. İddiaya göre Gökhan N. ve aralarında husumet bulunan Haşim Ferahkaya, konuşmak için buluştu.
İkili arasında henüz bilinmeyen nedenle çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Bu sırada Gökhan N., yanında getirdiği tabancayla Ferahkaya’nın göğsüne 3 el ateş ederek olay yerinden kaçtı.
Silah seslerini duyanların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Ağır yaralanan Ferahkaya, ambulansla Çumra Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sağlık durumu ağır olduğu için Konya Şehir Hastanesine sevk edilen Haşim Ferahkaya, hayatını kaybetti.
Gökhan N. ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Öte yandan Gökhan N.’nin, geçen yıl pazar kavgasında 1 kişiyi kasten yaraladığı suçlamasıyla tutuklanarak girdiği cezaevinden bir süre önce tahliye edildiği öğrenildi.
Konya Büyükşehir Marmaris’teki yangına 22 araç ve 36 personelle katkı veriyor
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
96073 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
79267 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
72575 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
70835 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
66752 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
61099 kez okundu