Konya
°C
Yeni Meram
11.05.2024 18:23

Konya’da anlamlı Anneler Günü etkinliği! Kadın kursiyerlerin ekonomisine destek oldu

KOMEK kursiyerleri ve mezunları tarafından üretilen el emeği ürünler, Anneler Günü dolayısıyla kadınların ekonomilerine destek olmak amacıyla Melikşah Pazar Alanı’nda kurulan KOMEK Pazarı’nda satışa sunuldu. Konyalılardan ilgi gören etkinlik fotoğraf, resim ve şiir yarışmaları ile müzik dinletileriyle renklendi.

A+
A-
11.05.2024 18:23
11.05.2024 18:24
0
2774
ABONE OL

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları'nda (KOMEK) üretilen ürünler Anneler Günü dolayısıyla KOMEK Pazarı'nda satışa sunuldu.

"Anneler Günü'nde KOMEK ile Girişimci Annelerimizi Destekliyoruz” sloganıyla KOMEK kursiyerleri tarafından üretilen el emeği göz nuru sayısız ürün Meram Melikşah Pazar Alanı'nda düzenlenen etkinlikle görücüye çıktı. Anneler Günü'nde kadınların ekonomisine destek olunması için düzenlenen etkinlik kapsamında fotoğraf, şiir ve resim yarışmaları ile müzik dinletileri de yapıldı.

Konyalılardan ilgi gören programa katılan KOMEK kursiyerleri, Anneler Günü kapsamında düzenlenen etkinlik ve kendilerine sunulan imkanlar için Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a teşekkür etti.

Haber Merkezi

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.