• Haberler
  • Güncel
  • Belediye Başkanı 14 TL'lik ekmek fiyatıyla tepki çeken fırını bastı

Belediye Başkanı 14 TL'lik ekmek fiyatıyla tepki çeken fırını bastı

Gaziantep'te bir fırında ekmeğin 14 TL'den satıldığı iddiaları büyük tepki çekmişti. Olayla ilgili olarak Şahinbey ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'dan açıklama geldi.

 Belediye Başkanı 14 TL'lik ekmek fiyatıyla tepki çeken fırını bastı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tahmazoğlu, "Bir fırında çıkan; ekmeğin 14 ₺'ye satıldığı haberi asılsız haberdir! İncelemelerimiz neticesinde; herkese yetebilmesi için ekmeğin gramajının fazla tutulduğunu tespit ettik!

Lütfen, gerekli mercilerden açıklama yapılmadığı müddetçe yalan haberlere inanmayınız!" dedi.

Sözlerine devam eden Tahmazoğu, "Biz dün itibariyle odunla ekmek pişiren tüm fırınları açtık. Zaten söyledim dün açmayan fırını bir daha açtırmayacağız. Buna izin vermeyeceğiz. Gün bugün... Bugün vatandaşa eziyet eden, yanlış yapan kim varsa bunların hiçbirine meydan vermeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Şahinbey Belediye Başkanı, Gaziantep'te 14 TL'ye ekmek satıldığı iddiasıyla gündeme gelen fırına gitti:

"Gramajda eksiklik yok, hamur 2 katına çıkarılmış"

— Aykırı (@aykiricomtr)

February 8, 2023

Bakmadan Geçme