Konya
°C
Yeni Meram
14.12.2016 12:53

Zade Vital Dört Dörtlük bir hayata davet ediyor

A+
A-
14.12.2016 12:53
0
8004
ABONE OL
Zade Vital® Yeni Yılda Sizleri DÖRT DÖRTLÜK Bir Hayata Davet Ediyor! Yeni bir yıl; yeni umutlar, yeni fırsatlar ve kendinizi yenileyecek yeni projeler demek. Tabi ki tüm bunlar için öncelikle sağlıklı olmak şart… Peki sağlığınız için dört farklı doğal besin destek ürününü bir pakette bulabileceğinizi söylesek? Türkiye’nin ilk sağlıklı yaşam markası Zade Vital®, günlük yaşantınızda vücudunuzun sağlayamadığı ve destek olarak alınması gereken esansiyel yağ asitlerini tek pakette topluyor ve güzellik, sağlık, enerji, canlı bir zihin desteği sunarak yeni yılda DÖRT DÖRTLÜK bir hayata davet ediyor. Sağlıklı yaşamın vazgeçilmez öğelerinden biri doğal ve bilinçli bir beslenme... Ancak doğal besin özlerini alamadığımız aşikar. Vücudun ihtiyacı olan ancak beslenme yoluyla alınması mümkün olmayan yağ asitlerini içeren doğal besin destekleri ise giderek daha çok kişi tarafından tercih ediliyor. Uzmanlar sağlıklı yaşayarak genç kalmanın sırlarının; bitki ve tohumlarda gizli olduğunu söylüyor… Yeni yılda vücudunuza sağlık hediye etmeye ne dersiniz? Zade Vital®,  Combo Serisi ile bir tablette, günlük hayatın koşuşturmasında eksik bıraktığımız sağlık desteğini dört dörtlük bir şekilde kişiye özel olarak sunuyor. Zade Vital® Combo Serisi Paketleri’nin içerikleri ise şöyle:
  • Kadınlara Özel Combo Woman:
Zade Vital® Combo Woman, kadın vücudunun günlük Omega 3-5-9, vitamin (A, D, E), mineral ve eser element ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla beslenmeye destek olarak kullanılıyor. Zade Vital® Combo Woman’ın  içeriğinde; bağışıklık sitemine destek Cold Press Çörek Otu Yağı, Antiaging (yaşlanma etkilerini geciktirici), antiinflamatuvar (yangı giderici)  özelliklerine sahip ve menapoz dönemi kadınlarda sıcak basması, terleme şikayetlerinde tedaviye yardımcı Cold Press Nar Çekirdeği Yağı, kemik sağlığının korunmasında, osteoporoz ve kronik kabızlık tedavisine destek Cold Press Keten Tohumu Yağı ve kardiyovasküler ve endokrinolojik hastalıkların tedavisine destek Yetişkinler için Omega 3 Balık Yağı bulunuyor.
  • Cildine Özen Gösterenler İçin Combo Derma:
Zade Vital® Combo Derma, vücudun günlük Omega 3-9, vitamin (A, D, E), mineral ve eser element ihtiyaçlarını karşılıyor, cildin güzelleşmesini sağlamak amacıyla besin desteği olarak kullanılıyor. Zade Vital® Combo Derma’nın içerisinde, özellikle sebore, kepek gibi saçlı cilt sorunlarına karşı kullanılabilen Cold Press Isırgan Tohumu Yağı, içeriğindeki timokinon ve esansiyel yağ asitlerinden ötürü ekzema, atopik dermatit, psoriazis (sedef) ve vitiligo gibi cilt hastalıklarının tedavisine destek Cold Press Çörek Otu Yağı, antiaging (yaşlanma etkilerini geciktirici) ve antiinflamatuvar (yangı giderici) özellikleri ile  Cold Press Nar Çekirdeği Yağı ve yaşlanma etkilerini geciktirmeye, bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı, saç dökülmesini önleme ve cilt sağlığına destek olma gibi faydaları olan Cold Press Rüşeym Yağı bulunuyor.
  • Erkeklere Özel Combo Man:
Zade Vital® Combo Man, erkek vücudunun günlük Omega 3-9, vitamin (A, D, E), mineral, eser element ihtiyaçlarını karşılamak ve kalp damar sağlığını güçlendirmek amacıyla beslenmeye destek olarak kullanılıyor. Zade Vital® Combo Man’in  içeriğinde; doğal enerji kaynağı olup yüksek enerji gereksinimi olan kişilerin fiziksel peformansını artırmaya destek Cold Press Rüşeym Yağı, dolaşım problemlerine karşı destek Cold Press Üzüm Çekirdeği Yağı, prostat sorunlarının azaltılmasında yardımcı Cold Press Kabak Çekirdeği  Yağı ve kardiyovasküler ve endokrinolojik hastalıkların tedavisine destek Yetişkinler için Omega 3 Balık Yağı bulunuyor.
  • Yetişkinler İçin Zihin Sağlığı Desteği Combo Mental:
Zade Vital® Combo Mental, vücudun günlük Omega 3-9 vitamin (A, D, E), mineral, eser element ihtiyaçlarını karşılayarak zihinsel performansı artırma amacıyla beslenmeye destek olarak kullanılıyor. Zade Vital® Combo Mental’in  içeriğinde doğal enerji kaynağı olan sınav dönemi öğrencilerde dikkat toplama ve konsatrasyon artırmaya destek Cold Press Rüşeym Yağı, beyin sağlığına destek Cold Press Ceviz Yağı, içerdiği MCT içeriği sayesinde Alzheimer ve demans hastalıklarının tedavisine destek Cold Press Hindistan Cevizi Yağı ve Alzheimer, Parkinson, bipolar bozukluk, dikkat eksikliği, unutkanlık ve depresyon gibi mental hastalıklardan koruma sağlamaya destek Yetişkinler için Omega 3 Balık Yağı bulunuyor.
  • Yetişkinler İçin Enerji/Performans Kaynağı Combo Performance:
Zade Vital® Combo Performance, insan vücudunun günlük Omega 3-9, vitamin (A, D, E), mineral, eser element ihtiyaçlarını karşılayarak enerji ve performansı artırmak amacıyla beslenmeye destek olarak kullanılıyor. Zade Vital® Combo Performance’ın  içeriğinde; doğal enerji kaynağı olan  ve erektil disfonksiyon (sertleşme sorunu) tedavisine yardımcı Cold Press Rüşeym Yağı, hem iyi bir enerji kaynağı hem de afrodizyak olarak da kullanılabilen Cold Press Ceviz Yağı, iyi bir antioksidan olan ve hem iyi bir enerji kaynağı hem de afrodizyak olarak da kullanılabilen Fındık Yağı ve kalp ve damar sistemi üzerinde olumlu etkileri olduğu bilinen, ayrıca hem iyi bir enerji kaynağı hem de afrodizyak olarak da kullanılabilen Yer Fıstığı Yağı yer alıyor.
  • Gençlere Özel Combo Teens:
Zade Vital® Combo Teens, ergenlik döneminde vücudun günlük Omega 3-9 vitamin (A, D, E), mineral, eser element ihtiyaçlarını karşılayarak zihin sağlığını güçlendirmek ve bağışıklık sistemini desteklemek amacıyla beslenmeye destek olarak kullanılıyor. Zade Vital® Combo Teens’in içeriğinde bağışıklık sistemine destek ve alerjik rinit tedavisine yardımcı Cold Press Çörek Otu Yağı, beyin sağlığına destek Cold Press Ceviz Yağı, kalp ve damar sistemi üzerinde olumlu etkileri olan, iştah artırılmasına destek olarak kullanılabilen Yer Fıstığı Yağı ve astım gibi solunum yolu hastalıklarının görülme sıklığının düşürülmesine, obezlerde insülün direncinin önlenmesine, dikkat eksikliği, hiperaktive sendromunda ve bağışıklık sisteminin güçlendirilmesine destek Omega 3 Balık Yağı bulunuyor.
  • Formuna Özen Gösterenler İçin Combo Fit:
Zade Vital® Combo Fit, vücudun günlük Omega 3-9, vitamin (A, D, E), mineral ve eser element ihtiyaçlarını karşılıyor, metabolizmayı hızlandırıcı, yağ yakıcı özellikleri ile de kilo kontrolüne destek olmak amacıyla kullanılıyor. Zade Vital® Combo Fit’in içeriğinde bağışıklık sistemine destek Cold Press Çörek Otu Yağı, vücut metabolizmasını hızlandıran, enerji tüketimini artıran ve termojenik etkiye sahip Cold Press Hindistan Cevizi Yağı, kronik kabızlığı ve artenpivoz (kemik erimesi) hastalığı olanlarda tedaviye yardımcı olarak kullanılan Cold Press Keten Tohumu Yağı ve metabolizmayı hızlandırarak, yağ-kas dengesini düzenlemeye, kilo vermeye yardımcı Cold Press Aspir Yağı bulunuyor.
  • 50 Yaş Üzeri Yetişkinler İçin Combo +50:
Zade Vital® Combo +50, 50 yaş üzeri kişilerin günlük Omega 3-9 vitamin (A, D, E), mineral, eser element ihtiyaçlarını karşılayarak oluşabilecek olası hastalıklardan korumak ve mevcut hastalıklarda tedaviye destek olmak amacıyla kullanılıyor. Zade Vital® Combo +50’in içeriğinde göz sağlığına destek Cold Press İncir Çekirdeği Yağı, LDL kolestrolü azaltırken, HDL kolestrolü artırmaya, yaşlanma etkilerini yavaşlatmaya, kalp damar sağlığının korunmasına yardımcı olan Cold Press Üzüm Çekirdeği Yağı, içerdiği MCT içeriği sayesinde Alzheimer ve demans hastalıklarının tedavisine destek Cold Press Hindistan Cevizi Yağı ve  prostat sorunlarının azaltılmasına, aşırı aktif mesane (idrar kesesi) ve idrar kaçırma/tutamama ile alakalı alt üriner sistem semptomlarının  tedavisine yardımcı  Cold Press Kabak Çekirdeği Yağı bulunuyor.
  • Kalp Damar Sağlığına Destek Combo Cardio:
Zade Vital® Combo Cardio, vücudun günlük Omega 3-9, vitamin(A,D,E), mineral ve eser element ihtiyaçlarını karşılıyor ve kalp damar sağlığını korumaya destek olmak amacıyla kullanılıyor. Zade Vital® Combo Cardio’nun içeriğinde antioksidan, bağışıklık sistemini güçlendirici, kan lipit seviyelerini düzenleyici etkisinden dolayı kalp damar sağlığına destek amaçlı kullanılabilen Cold Press Çörek Otu Yağı, kolesterol tedavisinde yardımcı olarak kullanılabilen Cold Press Ketencik Yağı, dolaşım sisteminin sağlıklı işleyişinin sağlanmasına yardımcı Cold Press Üzüm Çekirdeği Yağı ve kalp damar sağlığına destek amaçlı kullanılabilen Yetişkinler İçin Omega 3 Balık Yağı bulunuyor.
  • Sporculara Özel Combo Sport:
Zade Vital® Combo Sport ise, vücudun günlük Omega 3-9, vitamin (A, D, E), mineral ve eser element ihtiyaçlarını karşılıyor ve yoğun spor yapan kişilerde besin desteği olarak kullanılıyor. Zade Vital® Combo Sport’un içerisinde doğal enerji kaynağı olan ve yüksek enerji gereksinimi olan kişilerin fiziksel performansını artırmaya destek Cold Press Rüşeym Yağı, kemik sağlığını korumaya destek, kronik kabızlık tedavisine destek Cold Press Keten Tohumu Yağı, metabolizmayı hızlandırarak, yağ-kas dengesini düzenlemeye ve kilo vermeye yardımcı Cold Press Aspir Yağı ve vücutta yağ dokusunu azaltmaya, kas dokusunu artırmaya, vücut bileşiminin düzenlenmesine , kardiyovasküler hastalık riskinin azaltılmasına yardımcı Yetişkinler İçin Omega 3 Balık Yağı bulunuyor.
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.