Konya
°C
Yeni Meram
11.05.2016 09:33

Yurtta hava durumu - 11 Mayıs hava durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre; Şanlıurfa, Karaman, Kastamonu, Samsun, Ordu, Edirne ve Çanakkale çevrelerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

A+
A-
11.05.2016 09:33
0
9980
ABONE OL
Yapılan son değerlendirmelere göre; Şanlıurfa, Karaman, Kastamonu, Samsun, Ordu, Edirne ve Çanakkale çevrelerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Marmara'nın doğusu ve Batı Karadeniz iç kesimleri ile Kütahya, Eskişehir ve Nevşehir çevrelerinde yer yer pus ve hafif sis bekleniyor. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yerel olarak kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 20 İstanbul: Parçalı bulutlu, zamanla yer yer çok bulutlu 20 İzmir: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, gece saatlerinde yer yer çok bulutlu 27 Adana: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu 28 Antalya: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 25 Konya: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 24 Artvin: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 18 Samsun: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 19 Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 18 Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 15 Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.