Ramazan Bayramı’nın yaklaşmasıyla vatandaşları da bilet bulma telaşı sardı. Ankara-İstanbul, Ankara-Eskişehir, Ankara-Konya, Konya-Eskişehir seferleri için geçtiğimiz yıllarda yaşanan bilet sorununun önüne geçilmesi için bu yıl erkenden ek seferler konuldu.
Seferlerin konulmasının ardından da 15 Temmuz ile 20 Temmuz arasındaki YHT’lerde yer bulmak mümkün hale geldi.
Edinilen bilgiye göre, bayram süresince YHT’de vatandaşların yer bulmalarının mümkün olduğunu, ancak yolculuk edeceklerin olumsuz bir durum ile karşılaşmamaları için biletlerini önceden almalarının gerektiği öğrenildi.
İHA

YHT hatlarına ek sefeler konuldu
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
143896 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
140895 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
123983 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
122165 kez okundu
5
TFF, kupa finalinin yerinin yeniden değerlendirileceğini açıkladı
121416 kez okundu
6
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
119343 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.