Konya
°C
Yeni Meram
31.07.2019 18:35

Yeni Meram'da bayrak değişimi

1950 yılında Ahmet Bahçıvan tarafından kurularak yayın hayatına başlayan Yeni Meram gazetesini, Konya’nın tanınan iş adamlarından ve daha önce Konya’nın önde gelen gazetesinde yönetim kurulu başkanlığı yapan Ömer Sarıkulak aldı

A+
A-
31.07.2019 18:35
31.07.2019 19:00
0
9143
ABONE OL

70 yıldır Bahçıvan ailesi tarafından hiç el değiştirmeden kendine has çizgisi ile Konya’da önemli haberlere imza atan Yeni Meram Gazetesi yarın itibari ile yeni yönetim ve ekibiyle görevini sürdürmeye devam edecek. Yeni Meram’ı Konya’nın tanınan iş insanlarından Ömer Sarıkulak aldı. Yeni Meram Gazetesi bundan böyle doğru, seviyeli, hakkın ve haklının yanında olmaya devam edecek. Birikimi ile Konya’da önemli bir yerde bulunan Yeni Meram Gazetesinde yeni dönemden itibaren haber, spor, röportaj, yazı dizileri, köşe yazarları ve eğitim sektör sayfalarına, sağlıktan siyasete ve birçok konuya kadar her alanda farklı sayfalar yer alacak. Yeni yönetim bünyesinde yayınını sürdürecek gazetemiz Yeni Meram’ın içeriğinde ve mizanpajında yenilikler gerçekleşirken logosu alışılagelmiş font, yazı ve duruşu ile aynen devam edecek.

Yeni Meram Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ömer Sarıkulak: "70 yıllık bir çınarı Allah’ın izniyle devraldık. Bundan böyle aynı kararlılıkla yolumuza devam edip, Konyamıza ilkeli, en doğru, en iyi ve en güzel haberleri ulaştırmaya devam edeceğiz."

Konya’nın yanı sıra bölgeden ve ülke genelinden haberleri ile gündemi yakından takip edecek olan Yeni Meram, reklam ilan sayfalarıyla da farklılığını gösterecek. 01.08.2019 tarihi itibari ile Bahçıvanlar çatısından ayrılarak Sefa İnşaat Taahhüt Ltd. Şti bünyesine giren Yeni Meram, birikim ve tecrübesiyle birçok kazanımla ilkeli yayın anlayışı prensiplerinde, güçlü yönetim ve başarılı kadrosuyla yoluna daha güçlü adımlarla devam edecek. Yeni Meram’ın yeni kadrosunda, Konya’nın başarılı iş adamlarından İmtiyaz Sahibi Ömer Sarıkulak, Karatay’da 3 dönem Belediye Başkanlığı yaparak birçok başarıya imza atan Genel Müdür Mehmet Hançerli, basın sektöründe uzun yıllar görev yapan Genel Yayın Yönetmeni Muhammet Gümüş, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Adnan Yıldırım, Spor Müdürü Tolga Durmaz, Haber Müdürü Hüseyin Turgut ve alanında birbirinden başarılı isimler bulunuyor.

Yeni Meram Gazetesi Genel Müdür Mehmet Hançerli, "Teknolojinin tüm imkanları gazetemiz tarafından kullanılmaktadır ve kullanılacaktır. Bir taraftan gazete diğer yandan sosyal medyada tüm haberlerin vatandaşlarımıza ulaştırılması hedeflenmektedir. Asıl olan güncel, taze doğru ve haber değeri taşıyan gerçek haberlerin "Kul hakkına girmeden" hemşehrilerimizle paylaşılmasıdır. Burada gaye, kişi ve kurumları yıpratmadan daha güzeli daha iyiyi ortaya koymaktır. Konyamızın hizmete layık insanların mutlu olmasıdır. Konyamızın ve ülkemizin kalkınmasıdır. Bunun gerçekleşmesi içinde Yeni Meram gazetemiz üzerine düşeni yapacaktır" (Yeni Meram Gazetesi'nin 01.8.2019 tarihli 1. sayfası )
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.