Konya
°C
Yeni Meram
10.11.2019 16:38

Yeni Meram değerlendirme toplantısını Beyşehir’de yaptı

Yeni Meram Gazetesi'nin her ay gerçekleşen genel değerlendirme toplantısının bu ayki durağı Beyşehir oldu.

A+
A-
10.11.2019 16:38
10.11.2019 16:50
0
9412
ABONE OL

Siz okuyucularımıza ‘en iyiyi, en güzeli ve en doğruyu’ sunmanın üstün gayreti ile çalışan ve bunun için devamlı yenilik ve gelişimde etkin olan çalışma arkadaşlarımızla yönetim kadromuzun öncülüğünde Beyşehir’de hem toplantı yapıldı hem de kültürel bir gezi düzenlendi.

Yönetim Kurulu Başkanı ve İmtiyaz sahibi Ömer Sarıkulak, Genel Müdür Mehmet Hançerli ve Genel Yayın Yönetmeni Muhammet Gümüş’le birlikte genç dinamik ve tecrübeli çalışanlarımız önce toplantı yaptı sonra ise Beyşehir’in kültürel güzelliklerini birlikte gezerek güzel ilçemizin tarihi doku ve tabii güzelliklerine yaşama fırsatı buldular.

Toplantı sonrası Eşrefoğlu Camisi, Beyşehir Gölü, Taşköprü ve Kubadabad Sarayı gibi önemli yerleri gezerek güzellikleri yakından görme imkânı bulduklarını söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı ve İmtiyaz sahibi Ömer Sarıkulak, ”Yeni Meram Gazetesi olarak daha iyi olmak için çalışma arkadaşlarımızla yaptığımız değerlendirme toplantısının bu ay için olanını Beyşehir’de gerçekleştirdik. Meslek olarak stresli bir ortamımız olmasından dolayı personelimizle stresten uzak güzellikleri ve doğası güzel olan ilçemizde bir araya geldik. Daha iyi fikir ve projelerin oluşması için bu tür etkinliklere büyük önem veriyoruz. Bu nedenle de Türkiye Selçuklu Devleti Sultanı Alaaddin Keykubat’ın ” Cennet ya burasıdır; ya da buranın altındadır” dediği güzel ilçemiz Beyşehir’de verimli bir toplantı gerçekleştirmiş olduk. Yönetim olarak bu tür etkinliklerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Amacımız “doğruyu, dürüstü ve güzeli” sunmak için mücadele eden personelimizin bu prensiplere yenilik bilgi ve birikimle gayret göstermeleridir” dedi.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.