Konya
°C
Yeni Meram
18.11.2014 00:15

Yaşama Dair; Sonbahar –Kış Modası

A+
A-
18.11.2014 00:15
19.11.2014 18:42
0
2970
ABONE OL
  KARLAR Kraliçesi yeryüzüne indiğinde, 2014-2015 Sonbahar/Kış sezonu renkleriyle, desenleriyle, yün ve kürk detaylarıyla sıcacık geçecek. Dönemsel esintilerin ve vintage ruhunun sokaklara yansıyacağı bir sezonda, neon, metalik ve ışıltılı kıyafetler de güneş gibi parlayarak, kışın o dondurucu, acımasız yüzüne inat günümüzü aydınlatacak. Dantelin ve kadifenin feminen duruşunun saygınlığı, maskülen takımlara savaş açacak.  
sokaklarda 60lar
SOKAKLARDA 60′LAR FIRTINASI
Kısa elbiselerin kadınsı sevimliliği, uzun çizmelerin saygın ve ölçülü duruşu, geniş yakaların nostaljisi ve Mary Jane stili ayakkabılar, bu yıl kadınları geçmişe doğru bir yolculuğa çıkarıyor. 2015 yılı, 1960’ların tozlu ama gülümseten sokaklarını gözler önüne seriyor.
ALTININ METALİK IŞILTISI         altının metalik ışıltısı
Altın rengi özellikle yaz mevsiminin vazgeçilmezi olarak bilinse de, bu yıl o yerleşmiş anlayış yıkılıyor. 2015 kışının beyazlığı altın rengiyle bütünleşerek kadınların zarafetini ön plana çıkarıyor. Gece ve gündüz kullanılabilecek metalik etkili altın sarısı kıyafetler, iddiayı seven kadınlar için aşk gibi büyüyor.
MİLİTARİST ŞIKLIK      militarist şıklık
Asker teması her sezon tasarımcıların gözdesi oluyor. 2014-2015 Sonbahar/Kış modasında yine çok göreceğimiz militarist giysiler ve asker yeşili parçalar, şimdiden meraklılarıyla buluşuyor.
dantelin kırılganlığıDANTELİN KIRILGANLIĞI
Hep en değerlidir dantel. Geçmişi anımsatır. Büyüklerimizden bize kalan miras sayıp, büyütürüz kalbimizde. Romantik dantel, 2014-2015 Sonbahar/Kış sezonunda yine popüler, feminen ve esrarengiz  duruşuyla kadınların göz bebeği oluyor.  
uçuk kaçık deriUÇUK KAÇIK DERİ
Son yıllardaki yükselişine hızla devam eden deri, yeni sezonda en renkli halleriyle karşımızda olacak. Deri etek ve ceketlerden sonra, deri gömlek ve pardesüler de vitrinlerdeki yerlerini alıyor.
kadifemsi asaletKADİFEMSİ ASALET
En asil kumaşlardan biri olan kadife, mağrur fakat bir o kadar da yumuşak başlı duruşuyla sezonun vazgeçilmezlerinden oluyor. Meraklılarına bilinmeyen diyarların gizemini sunan kadife, tasarımcıların da ilgi odağı. Kadife elbiseler, kabanlar ve tulumlar defilelerde dikkat çekerken, 2014-2015 Sonbahar/Kış sokak stillerinde de yerini alacak.  
kuş tüyü düşlerKUŞ TÜYÜ DÜŞLER
Kuş tüyü detay kullanmak, kimine göre cesur bir girişimdir; kimine göreyse vazgeçilmez bir yaşam felsefesidir. 2014-2015 Sonbahar/Kış sezonunda, kuş tüyü detaylar, hem giysilerde hem de aksesuarlarda fazlasıyla  görülecek. Kadınlara yeni bir bakış açısı getirecek.  
kürk mantolu madonnaKÜRK MANTOLU MADONNA
Kürkler, ilk çağdan itibaren, değişen sureti ve kullanım şekilleriyle günümüze dek ulaştı ve bu sezon da hayatımızın bir parçası olmaya devam edecek. Kimine göre zenginliğin simgesi kürkler, artık daha ulaşılabilir olma özelliği taşıyarak sokaklardaki yerini alacak. Canlı renkli ve blok desenli kürkler de, dikkat çekici görünmek isteyen kadınların tercihi olacak.        Haber: MERVE AKIN
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.