Torku Konyaspor bugün Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında karşı karşıya gelecek. Konya Büyükşehir Belediye Arena Stadı’nda oynanacak ve saat 21.15’de başlayacak maçı İzmir bölgesinden Tolga Özkalfa yönetecek. Özkalfa’nın yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın ve İbrahim Bozbey yaparken, 4. hakem olarak ise Hakan Ceylan görev yapacak. Bu sezon lig ile birlikte kupada da başarılı bir grafik yakalayan ve tarihinde ikinci kez yarı finale kalma başarısını gösteren Torku Konyaspor’da, bu maçın hazırlıkları dün yapılan antrenmanla tamamlandı.
Takımda Sissoko dışında eksik yok. Geçtiğimiz hafta sonunda Eskişehirspor ile yapılan 29. hafta maçında dinlendirilen Vukoviç, Ömer Ali, Holmen, Meha ve Rangelov büyük bir olasılıkla bugün forma giyecek. Konyaspor’da hedef, ligde yendiği Fenerbahçe’yi bugün de mağlup ederek, 5 Mayıs’ta İstanbul’da oynanacak ikinci karşılaşma öncesi avantajlı bir skor elde etmek. Ziraat Türkiye Kupası’nda final maçı ise 18 Mayıs Çarşamba günü Antalya’da oynanacak.
Torku Konyaspor ile Fenerbahçe bugün 31. kez karşı karşıya gelecek. Daha önceki 30 maçta Konyaspor 3, Fenerbahçe 26 kez kazanırken, 1 maçta berabere sonuçlandı. İzmir bölgesi hakemi Tolga Özkalfa ise Kartallar’ın bu sezon ikinci maçına çıkacak. Özkalfa daha önce 14. haftada iç sahada

Torku Konyaspor Fenerbahçe maçı hangi kanalda?
1
TFF, kupa finalinin yerinin yeniden değerlendirileceğini açıkladı
121318 kez okundu
2
Trabzonspor, teknik direktör Fatih Tekke ile çıkışa geçti
61237 kez okundu
3
TFF, kırmızı kart cezasında değişik yaptı
54126 kez okundu
4
Milli sporcu Derin Toparlak, Paletli Yüzme Avrupa Şampiyonası’nda üçüncü oldu
51017 kez okundu
5
Serbest dalışta dünya ikincisi Ediz Duman’ın hedefi şampiyonluk
44050 kez okundu
6
Korkmaz: Hakkınızı helal edin
36938 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.