Konya
°C
Yeni Meram
09.05.2016 16:23

WhatsApp'a yeni özellikler eklendi - İşte WhatsApp'ın yeni özellikleri

WhatsApp'a yeni özellikler eklendi, popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a 3 yeni özellik eklendi. WhatsApp'ın bu yeni özellikleri çok işinize yarayacak. İşte WhatsApp'a eklenen özellikler ve detayları, haberimizde...

A+
A-
09.05.2016 16:23
0
2967
ABONE OL
Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp her geçen gün, güncelleme ve geliştirmeler ile mevcut özelliklerine yenilerini ekliyor. Artık WhatsApp üzerinden atacağınız mesajları özel karakterler ile belirginleştirebilir ve dilerseniz WhatsApp üzerinden kalın, italik ve üstü çizili yazılar yazabilirsiniz. ■WhatsApp ile gönderilen bir mesajı kalın yapmak için mesajınızın başına ve sonuna yıldız işareti ekleyebilirsiniz. *örnek* : örnek ile kalın yazabilirsiniz. ■ WhatsApp ile bir metni italik yani eğik yazmak için ise başına ve sonuna alt çizgi ekleyebilirsiniz _örnek_ : örnek ile italik yazabilirsiniz. ■ WhatsApp üzerine üstü çizili yazmak için ~ işaretini kullabilirsiniz, kalın yazmak istediğiniz yazının başına ve sonuna ~ işareti eklediğinizde WhatsApp üzerinde yazdığınız mesaj kalın şekilde gider. ~örnek~ : örnek ile altı çizili yazabilirsiniz.

whatsappa-yeni-ozellikler-eklendi-iste-whatsappin-yeni-ozellikleri-2

WhatsApp Sesli Mesaj Özelliği

WhatsApp'a gelen bir diğer özellik ise, Sesli mesaj özelliği; sesli mesaj özelliği ile aradığınız kişinin interneti kapalıysa veya çekmiyorsa ona sesli mesaj bırakabileceksiniz.  

WhatsApp bilgisayarlarda da kullanılabilecek

Öte yandan sosyal medya devi WhatsApp, çok yakında Windows ve Mac tabanlı bilgisayarlar üzerinden de kullanılabilecek, güncellemeyi duyurdu. Yani WhatsApp artık bilgisayarınızdan da kullanılabilecek.  

WhatsApp'a NFC özelliği geliyor.

WhatsApp rakiplerine fark atacak bir diğer gelişmeyi de NFC özelliği ile getirmeyi planlıyor. NFC özelliği sayesinde, firmalar kolayca WhatsApp üzerinden eklenebilecek.  

NFC nedir?

NFC, artık çoğu telefonda bulunan bir teknoloji. Ülkemizde henüz ödeme sistemi olarak kullanılmasa da, Apple'ın yeni iPhone 6'sının bir NFC yongasıyla ve Apple Pay ödeme sistemiyle gelmesi, NFC destekli telefonlarının sayısının önemli ölçüde artması anlamına geliyor.   Telefonlarınızda bulunan WhatsApp sürümlerini güncelleyerek, yayınlanmış güncellemeleri kullanmaya başlayabilirsiniz.
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.