Konya
°C
Yeni Meram
03.05.2017 23:48

WhatsApp'a erişim sağlanamıyor - 3 Mayıs WhatsApp erişim sorunu

WhatsApp'a bir süredir erişim sağlanamıyor - Mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a kısa bir süredir erişim sağlanamıyor. Sorunun kaynağı ise henüz belli değil.

A+
A-
03.05.2017 23:48
04.05.2017 08:19
0
4400
ABONE OL
WhatsApp'a bir süredir erişim sağlanamıyor - Mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a kısa bir süredir erişim sağlanamıyor. Sorunun kaynağı ise henüz belli değil.  Dünya genelinde birçok Twitter kullanıcı yaşadıkları bağlantı problemini Twitter'den dile getiriyor. Sorunun ara ara yaşandığını yazan kullanıcılarda var... Sorunun kaynağına ilişkin henüz bir açıklama gelmedi.

WhatsApp ne zaman normale döner?

Popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'a bir süredir erişim sağlanamıyor. Dünya genelinde birçok Twitter kullanıcı yaşadıkları bağlantı problemini Twitter'den dile getiriyor. Sorunun ara ara yaşandığını yazan kullanıcılarda var... Sorunun kaynağına ilişkin henüz bir açıklama gelmedi.

WhatsApp’a sohbet sabitleme geliyor

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp’a yepyeni bir özellik geliyor. Henüz Beta sürümünde yayınlanan yeni özellikle, kullanıcılar istediği sohbetleri sabitleyebilecek. Facebook’un bünyesinde bulunan anlık mesajlaşma platformu WhatsApp, bünyesine çok kullanışlı bir özellik eklemeye hazırlanıyor. Beta güncellemesinde gün yüzüne çıkan özellik sayesinde, istenen sohbetler sabitlenebilecek. Birçok WhatsApp kullanıcısı için bazı kişi veya gruplar ekstra önem teşkil ediyor. Bu nedenle bu sohbetlerin hep en üstte olmasını istiyor. Örneğin çalışma arkadaşları arasında kurulan ve iş üzerinde konuşulan bir WhatsApp grubunun her zaman üst sırada gözükmesi istenebilir.

İşte bu durumlar için WhatsApp ‘sohbet sabitleme’ özelliğini geliştirdi. Yukarıdaki görselde de gördüğümüz üzere, istenen 3 kişi veya grup WhatsApp’ın sohbet listesinde ilk 3 sırada sabitlenebiliyor. Bu da son gönderilen mesaj tarihi eski olsa bile, yeni mesaj göndermek istediğinizde hızlı erişim sağlıyor.

Bu özellik şimdilik Android için WhatsApp beta 2.17.162 sürümünde bulunuyor. Sohbet sabitleme özelliğinin, yakın zamanda iOS dahil tüm WhatsApp kullanıcıları için sunulması bekleniyor.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.