Konya
°C
Yeni Meram
20.04.2016 02:00

Torku Konyaspor Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

Torku Konyaspor Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Konyaspor ligdeki başarı grafiğini Ziraat Türkiye Kupası maçında da sürdürme niyetinde. Peki Konyaspor Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Torku Konyaspor - Fenerbahçe maçı ile ilgili detaylar haberimizde...

A+
A-
20.04.2016 02:00
20.04.2016 02:02
0
2925
ABONE OL
Torku Konyaspor Fenerbahçe maçı bu akşam oynanacak. Süper Lig'de Konyaspor'un galibiyeti ile sonuçlanan maç sonrası Konyaspor ile Fenerbahçe bu kez Türkiye kupası'nda karşılaşıyor. 20 Nisan Çarşamba günü oynanacak Konyaspor - Fenerbahçe maçında, Konyaspor hem ligde hem de Türkiye Kupası'nda başarılı grafiğini sürdürme niyetinde. Bu sezonun en parlak grafiğini sergileyen Konyaspor'da moraller oldukça yerindeyken, Fenerbahçe de Konya'da avantaj arıyor. Avrupa'da oynadığı son 4 resmi maçı kazanamadıktan sonra geride kalan hafta Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu'nu 4-1 yenerek moral bulan sarı-lacivertliler, Konya deplasmanında avantaj arayacak. Konyaspor Fenerbahçe maçı 20 Nisan Çarşamba akşamı saat 21:15'te başlayacak. Torku Konyaspor - Fenerbahçe maçını Tolga Özkalfa yönetecek.

Torku Konyaspor - Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

Konya Büyükşehir Torku Arena'da oynanacak mücadele ATV ekranlarından naklen yayınlanacak.

Aykut Kocaman'ın yönetiminde tarihinin en iyi dönemini geçiren Konyaspor, 2016 yılında hiç maç kaybetmeyen başarılı grafiğini Ziraat Kupası maçlarına da yansıttı. Torku Konyaspor Aykut Kocaman yönetiminde bu sezon 10 maçta 9 galibiyet alırken, 1 beraberlik aldı. Torku Konyaspor, 2016 yılında oynadığı 19 resmi maçta ise (12 lig, 7 kupa) 15 galibiyet, 4 beraberlik yaşadı. Konya ekibi, son yenilgisini 27 Aralık 2015'te Beşiktaş deplasmanında aldı. İki takım arasında bu sezon Süper Lig'de oynanan maçlarda Fenerbahçe sahasında 1-0 kazanırken, deplasmanda rakibine 2-1 yenildi. Torku Konyaspor ile Fenerbahçe arasındaki maç, bu akşam saat 21.15'te Konya Büyükşehir Torku Arena'da oynanacak. Fenerbahçe'yi Süper Lig'de 2-1 yenen Konyaspor'un gollerini, Rangelov ve Ali Çamdalı attı. Torku Konyaspor’un Arnavut futbolcusu Alban Meha, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında yarın sahalarında karşılaşacakları Fenerbahçe karşısında gol yememeleri halinde finale çıkabileceklerini söyledi. Konya taraftarının takıma verdiği desteğe değinen Alban Meha, " Konya taraftarının takıma desteği müthiş. Görevini yerine getiriyor. Almanya'daki bazı maçlarda seyirci ortalaması 35-40 bin, takımımızın taraftar ortalaması ise 20-25 bin. Ancak 25 bin kişi, 40 bin kişiye bedel. Gerçekten müthiş tezahürat yapıyorlar. Onlara ne kadar teşekkür etsek az." ifadelerini kullandı.
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.