Konya
°C
Yeni Meram
19.04.2016 20:33

Survivor adaları ne zaman birleşecek? Survivor birleşme partisi ne zaman?

Survivor ada birleşimi için geri sayım başladı. Survivor 2016 birleşme partisi yapılacağını Acun Ilıcalı duyurdu. Peki Survivor ünlüler ve gönüllüler adası ne zaman birleşecek?

A+
A-
19.04.2016 20:33
0
4876
ABONE OL
Survivor ada birleşimi için geri sayım başladı. Survivor 2016 birleşme partisi yapılacağını Acun Ilıcalı duyurdu. Peki Survivor ünlüler ve gönüllüler adası ne zaman birleşecek? Acun Ilıcalı Survivor Panorama'da açıkladı; Survivor'daki birleşme partisine Lil Jon geliyor! Survivor ada birleşmesinin tarihi de belli oldu. Survivor'da adalar 1 Mayıs'ta birleşmiş olacak. Adalar birleştiğinde Survivor'da 12 yarışmacı kalmış olacak. Acun Ilıcalı Survivor'daki birleşme partisi bombasını açıkladı. Partiye Lil Jon gelecek. Ayrıca yarışmacılar arasında şarkı yarışması yapılacak. Peki Survivor'daki şarkı yarışmasının jürisinde kimler var? Acun Ilıcalı'nın sunucu olacağı şarkı yarışmanın jürisi Oğuzhan, Seda Bakan ve Esat Yontunç olacak. Yarışmacılara şarkı eğitimini ise Tarık Sezer orkestrası verecek.

SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİ

survivor adalar ne zaman birlesecek birlesme partisi tarihiSurvivor'daki birleşme partisinin efsane skeçleri ise yine 3 adam'dan çıkacak. Acun Ilıcalı, Survivor yarışmasının birleşme partisinde ekrana gelecek olan 3 Adam skeçleri ise izleyenleri kahkahaya boğacağını söyledi.

SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİ NE ZAMAN?

Survivor adaları 12 yarışmacı kaldığında birleşecek. Bu hafta Survivor'da eleme olmazken önümüzdeki hafta bir isim elenecek ardından da adalar birleşecek. Merakle beklenen Survivor birleşme partisi ise 1 Mayıs'ta olacak.

ACUN ILICALI'DAN ELEŞTİRİLERE YANIT

Tv8'de yayınlanan Survivor Panorama programına konuk olan Acun Ilıcalı, Survivor yarışmasını eleştirenlere de cevap verdi. 'Akıllarınca bizim programımızı küçümsemeye çalışıyorlar. Ben buradan soruyorum, 22 kişi 1 topu kaleye sokmaya çalışıyor. Bunun adı da futbol. Biz futbol saatlerce konuşulabiliyor da Survivor neden konuşulamasın?'
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.