Konya
°C
Yeni Meram
03.09.2015 00:25

Sümer Tilmaç'ın Canlandırdığı Unutulmaz Film Karakterleri

Rol aldığı bazı filmlerde canlandırdığı karakterler Sümer Tilmaç'ın anısını hep taze tutacak

A+
A-
03.09.2015 00:25
0
13465
ABONE OL
210'dan Fazla Filme Rol Alan Sümer Tilmaç'ın oynadığı her filmde oyunculuğu fark edilse de bazıları gerçekten farklıdır. İşte Sümer Tilmaç'ın unutulmayacak bazı karakterleri.

Hacı Yusuf Efendi

sumer-tilmacin-canlandirdigi-unutulmaz-film-karakterleri-2 Paşanın zulmüne uğradıktan sonra ortalardan kaybolup oğlunu büyük bir sanatçı olarak büyüten mert faytoncu Yunus'u canlandırdığı dizide paşanın konağına gelip, ''Paşa, Paşa senden büyük Allah var...'' narası attığı sahne yaşı yetenler hemen hatırlayacaktır.  

Osmanlı Cumhuriyeti

sumer-tilmacin-canlandirdigi-unutulmaz-film-karakterleri-3 Osmanlı Padişahı'nın, mert ve deli dolu yaverini canlandıran Sümer Tilmaç'ın oyunculuğu onu filmin bir gömlek üstüne çıkarmıştır. Filmin ismi anıldığında çalışmayan silahına rağmen bir sürü askere kafa tutan yadigar tipi herkesin gözünde canlanacaktır.  

Kahbe Bizans

sumer-tilmacin-canlandirdigi-unutulmaz-film-karakterleri-4 Film boyunca köyünü korumak için kendini zincirlediği kapıyla beraber yaşayan Süper Gazi tiplemesiyle Kahpe Bizans'a boyun eğmeyen Oba Beyi karakteri de Tilmaç'ın canlamdırdığı unutulmaz tiplerden biriydi.  

Reis Bey

sumer-tilmacin-canlandirdigi-unutulmaz-film-karakterleri-5 Filmde, haksız yere hapse düşen  Reis Bey'e kol kanat geren mert  kabadayıyı canlandıran Tilmaç verdiği bir röportajda bunun en sevdiği rollerden biri olduğunu söylemişti.  

Süper Baba

sumer-tilmacin-canlandirdigi-unutulmaz-film-karakterleri-6 Bir dönemin en sevilen efsane dizisi Süper Baba'da ana karakter Fiko'nun, en yakın arkadaşı, kan kardeşidir Nihat. Nihat rolünü canlandıran Sümer Tilmaç, mahallenin en yardımsever abisidir. Sümer Tilmaç'ın oynadığı en önemli karakterler arasındadır kuşkusuz. Fiko ve Nihat'ın arkadaşlığı ve aralarındaki dostluk hafızalardan hiç silinmeyecek....
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.