Konya
°C
Yeni Meram
27.05.2014 19:35

Subway Sandviç Kentplaza'da Açılıyor

Subway Sandviç Konya'da Açılıyor. Kentplaza'da açılacak olan Subway Sandviç Konya'nın ilk ve tek şubesi olma özelliği taşıyor

A+
A-
27.05.2014 19:35
14.12.2015 19:40
0
11644
ABONE OL
Subway Sandviç Konya'da Açılıyor. Kentplaza’da bu hafta açılacak olan Subway Sandviç hakkında bilgi veren yetkililer, “Türkiye genelinde şuanda 55 şubemiz var. Şube sayımızı yılbaşına kadar 100’e çıkarmayı hedefliyoruz. Kırmızı ve beyaz et, deniz ürünleri ile sebze menülerimiz var. Şirketimiz Türkiye’ye önem veriyor. Dünyadaki şubelerimizin hiç birinde, ürünlerimizde domuz eti kullanmıyoruz. Bu yüzden Türkiye’den yurt dışına giden vatandaşlarında tercih ettiği bir marka” ifadelerini kullandı.

SUBWAY Sandviçleri hakkında kayda değer besin gerçekleri

  1. Protein destekli. Et, Kümes Hayvanı veya Deniz Ürünleri Mahsüllü bir Sandviçte günlük protein ihtiyacının %30’unu karşılamaktadır. Protein kasları ve kemik kütlesini korur ve güçlendirir.
  2. Lift dostu. Kepekli ekmekle hazırlanan bir Sandviç’te 5 gr. Lif bulunmaktadır, günlük lif ihtiyacının %20’sini karşılamaktadır. Lifler bağırsak sağlığını korur.
  3. Trans yağı bulunmamaktadır.(Kısmen hidrojene yağ). Trans yağları LDl kolestrolünü arttırır.(Zararlı kolestrol)
  4. Çeşitli Vitamin ve Mineral kaynağı. Bütün Sandviçler günlük C Vitamin ihtiyacınızın 1/3’ünü karşılar. Demir ihtiyacınızında ¼’ünü karşılar. Ayrıca A Vitamini ve Kalsiyum barındırır.
  5. Besin değeri yüksek taze sebzeler. 6Inch(15cm) bir Sandviç günlük Sebze ihtiyacının 1/3’ünü karşılamaktadır. Sebzeler çeşitli Vitaminler ve Mineraller barındırmaktadır.
  6. Enerji Yükselten Zengin Karbonhidratlar. Karbonhidratlar Vucüdunuzu ve Beyninizin günün yoğunluğunu atlatabilmesi için enerji sağlar.
  7. Eşsiz Lezzet!
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.