Konya’da sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybeden 2 genç, Cihanbeyli ilçesine bağlı Yeniceoba Mahallesi’nde toprağa verildi. Edinilen bilgiye göre, 10 Ocak Pazar günü merkez Meram ilçesi Sahipata Mahallesi’nde aynı evde kalan beş arkadaştan 3’ü ısıtıcı bulunan odada kalırken, Sertan Babaoğlu (20) ve Murat Kart (21), kömür sobası bulunan odada uyudu. Sertan Babaoğlu ve Murat Kart, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetmişti. Konya’dan Cihanbeyli Devlet Hastanesi morguna götürülen 2 gencin cenazesi, ailesine teslim edildikten sonra Yeniceoba Mahalle Mezarlığına gözyaşlarıyla defnedildi.
Cenazeye, Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, Sertan Babaoğlu ve Murat Kart’ın aileleri, arkadaşları ve yakınları katıldı.
Soba kurbanı iki genç toprağa verildi
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
134120 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
129641 kez okundu
3
TFF, kupa finalinin yerinin yeniden değerlendirileceğini açıkladı
118054 kez okundu
4
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
114249 kez okundu
5
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
112745 kez okundu
6
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
109613 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.