Geçtiğimiz gün Bebek sahilinde yürüyüşe çıkan ünlü popçu Sıla, giymiş olduğu pembe sweat-shırt’ü ve mor gözlükleri ile ilgi odağı oldu. Formunu korumak için tempolu bir şekilde yürüyen Sıla bu haliyle çevreki vatandaşlarında ilgi odağı oldu. Bir otobüs durağının önünden geçerken, durakta otobüs bekleyen vatandaşların otobüslerini kaçırmak pahasına ünlü popçuya uzun uzun bakışları kare kare objektiflere yansıyan ve böylece ilginç bir görüntüye sebebiyet veren Sıla, albümle ilgili soru soran magazin muhabirlerine ”siz beni hiç iyi takip etmiyorsunuz. Aşk olsun.” sözleri ile karşılık verdi.
Form tutmaktan ziyade formunu koruduğunu da dile getiren başarılı popçu, çevredekilerin ilgili ve şaşkın bakışları arasında tempolu yürüyüşüne devam etti.
Sıla otobüs kaçırttı.
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
128709 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
121655 kez okundu
3
TFF, kupa finalinin yerinin yeniden değerlendirileceğini açıkladı
114909 kez okundu
4
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
110551 kez okundu
5
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
107785 kez okundu
6
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
104358 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.