Konya
°C
Yeni Meram
12.02.2016 21:50

Serdar Ortaç bisiklet kazası geçirdi!

Serdar Ortaç bisikletten düştü, ünlü sanatçı bisikleti ile sahilde turlarken kendini yerde buldu. Şarkıcı Serdar Ortaç, bisiklet binip egzersiz yaparken hafif kaza atlattı...

A+
A-
12.02.2016 21:50
0
7909
ABONE OL
Serdar Ortaç, geçtiğimiz yıl MS hastalığına yakalanmıştı. Ünlü şarkıcı, tedavi olmuştu ve artık durumu iyi. Tedavisinin ardından doktoru tarafından egzersiz yapması tavsiye edildi. Ortaç, doktorunun bu tavsiyesini dinleyerek her gün egzersiz yapıyor. Serdar Ortaç, genelde eşi ile birlikte bisiklet sürüyordu. Ancak, bu defa yalnız çıkmıştı. Rumelihisarı'nda sahilde bisikleti ile turlarken aniden dengesini kaybetti. Bir anda kendini yerde buldu. Bir anda dengesini kaybetti Soğuk havadan etkilenmemek için kar maskesi takan şarkıcı, pedal çevirdiği sırada dengesini kaybedip düşmekten son anda kurtuldu. Şarkıcı, yerden kalkıp yoluna devam etti.

Serdar Ortaç kimdir?

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, 16 Şubat 1970 yılında İstanbul'da Vakıf Gureba Hastanesi'nde dünyaya geldi. İlköğretimi Kocamustafapaşa'da, orta öğretimi ise Suadiye Lisesi'nde gördü. Liseyi ise, Haydarpaşa Endüstri Meslek Lisesi'nde Torna ve Tevsiye Bölümü'nde okudu. Ardından Bilkent Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Bölümü'nde okumaya başladı. Ancak bu eğitimini tamamlamadı. Karabiberim isimli şarkısı ile çıkış yaptı ve popüler oldu. Birbirinden hit olan şarkıları ve albümler var.
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.