Konya
°C
Yeni Meram
05.04.2016 00:55

Salı günü olan diziler - 5 Nisan 2016 dizi yayın akışı

Televizyonda bu akşam neler var? Salı akşamları hangi diziler var? Salı günü televizyonda yayınlanan diziler ve yayın akışı ile ilgili bilgiler haberimizde...

A+
A-
05.04.2016 00:55
1
3899
ABONE OL
Televizyonda bu akşam neler var? Salı akşamları hangi diziler var? Salı günü televizyonda yayınlanan diziler ve yayın akışı ile ilgili bilgiler haberimizde... 5 Nisan Salı akşamı ekranlarda hangi dizi ve programlar var? Hangi dizi hangi gün ve hangi kanalda yayınlanacak gibi soruların cevabı haberimizde...  

ATV - 00:20 - Kehribar

ATV ekranlarında yeni başlayan Kehribar dizisinin 3. bölümü tekrarı ile ekranlarda

Kehribar dizisi konusu:

Dizide ölesiye aşık olan iki genç; Orhan ile Leyla'nın araya giren yirmi yılını ve sonrasında yaşanacaklar anlatılıyor. Sessiz, sakin, kendi deminde yaşayıp giden Orhan Yarımcalı'nın, Almanya'dan yirmi yıl sonra memleketine dönüşünü, çektiği hasretlik, sevdiklerinden uzak kalmasına sebep kin ve bitmeyen öfkenin hikayesi Kehribar… Nam-ı diğer "YARIMCALI ORHAN"ın Türkiye'nin en meşhur kabadayılarından biri olma hikayesi. İlk ve tek aşkı Leyla'dan ayrı yaşadığı yirmi yıl boyunca, kendi içine kapanıp, bir gün içindeki yalnızlıktan geri dönüşünün hikâyesi Kehribar.  

SHOW TV - 00:30 - Kış Güneşi

Kış Güneşi dizisi konusu:

7.doğum gününde evinin bahçesinde ikiz kardeşi Mete ve arkadaşları Nisan ile saklambaç oynayan Efe bütün hayatını değiştirecek bir olaya şahit olur. Gördüklerini babasına anlatmak için kimseye belli etmeden babasının otomobiline saklanır. Tüm ev halkı Efe’yi ararken, babası Harun aldığı bir telefon ile alelacele evden çıkmak zorunda kalır. Harun’u yolda büyük bir tuzak beklemektedir. Harun ölürken, arka koltuğa saklandığından babası dışında kimsenin haberi olmayan Efe ortadan kaybolur. Öldü sanılan Efe için yepyeni bir hayat başlamıştır. Aradan 20 yıl geçer. Efe balıkçılık yaparken Mete, çocukluk arkadaşı Nisan ile evlenmiş ve aile şirketinin yöneticisi olmuştur. İkizleri ayıran kişi, bu kez onları bir araya getirmek ve intikam almak için geri döner.  

TRT 1 - 01:30 - Baba Candır

Baba Candır dizisi konusu :

“Baba Candır”, uzun yıllar önce eşini kaybedince, üç çocuğuna hem babalık, hem annelik hem de “hayat koçluğu” yapmak zorunda kalmış, emektar bir yufkacı olan Salih’in başından geçen bazen neşeli, bazen de hüzünlü olayları anlatıyor.

FOX TV - 02:15 - İnadına Aşk

İnadına Aşk dizisi konusu :

Erkekler inatçı, kadınlar inatçı,aşk hepsinden inatçı. Yapımcılığını Sinegraf’ın üstlendiği, başrollerini Açelya Topaloğlu ile Can Yaman’ın paylaştığı, Türkiye’nin en önemli yönetmenlerinden Osman Sınav’ın ilk romantik komedi dizisi İnadına Aşk, her yaştan gencin gözdesi olacak. İnadına Aşk; içinde aşk, sevgi, nefret ve oyun dolu bir romantik komedi dizisi. Her şey Karadenizli bir ailenin kızı olan Defne’nin, Aras Teknoloji’nin yakışıklı ve çapkın patronu Yalın’ın yanında işe girmesiyle başlar. Tamamen zıt karakterler olan Defne ve Yalın’ın birbirlerinden nefret etmesi ve sürtüşmeleriyle başlayan hikaye, Defne’nin maço ağabeyi Çınar’ın müdahaleleriyle iyice karışır. Ama asıl cümbüş, Çınar’ın Yalın’ın kız kardeşi Yeşim’e aşık olmasıyla kopacaktır!  

ATV - 02:20 - Yeter

Yeter dizisi konusu :

Dizi, çaresiz bir annenin çocuğu için söylediği yalanın, girdap gibi çevresindeki herkesi içine çekmesini anlatıyor.  

KANAL D - 04:30 - Galip Derviş

Galip Derviş konusu :

O bir kahraman! Ama şimdiye kadar gördüklerinize hiç mi hiç benzemiyor! Sayısız fobileri ve takıntılarıyla Galip Derviş, belki de görüp görebileceğiniz en şaşırtıcı, en akıl almaz ve en zeki adam. Çözülmesi imkânsızmış gibi görünen her olayın altından başarıyla kalkacak kadar yetenekli. Ama takıntıları ve fobileri yüzünden açığa alındığından beri komiser değil. Bir yandan, tekrar polis olmak için uğraşırken, diğer yandan, dört yıl önce arabasına konulan bir bombayla öldürülen karısının katilini bulmak zorunda. Galip Derviş, obsesif kompulsif kişilik bozukluğunun yanı sıra, saymakla bitmeyecek kadar çok takıntı ve fobiye sahip bir adam. Mikrop takıntısı had safhada. Birçok insan gibi yüksekten, kalabalıktan, asansörden, kapalı yerlerden korktuğu yetmiyormuş gibi inanılmaz takıntıları var. Mesela sütten korkması ya da simetri takıntısı yüzünden yetiştirdiği organik sebzelerin aynı şekilde ve boyda büyümesi için uğraşması. Çocukluğunda bile, olağan dışı zekâsı ve inanılmaz hafızası nedeniyle her zaman diğerlerinden farklı ve aykırı biri olmuştur. Bu özellikleri, müthiş gözlem yeteneğiyle de birleşince, polisliğin kendisi için biçilmiş kaftan olduğunu düşünmüş ancak takıntıları ve fobileri polis olabilmesi için büyük bir engel teşkil etmiştir. Ta ki hayatının aşkı, biricik eşi ve sevgilisi Belgin’le tanısana dek... Belgin’le sekiz yıl süren evlilikleri boyunca Derviş, takıntıları ve fobilerinin çoğunu rafa kaldırır ve “neredeyse” normal bir adam olur. Tek kelimeyle “mükemmel” geçen sekiz yılda, Derviş’in ünü sadece emniyet teşkilatında değil her yerde hızla yayılır. Çözümsüz görünen olayları bile çözer, en karmaşık cinayetlerden alnının akıyla çıkar. Ancak bu güzel günler, hiç beklenmedik bir anda, beklenmedik bir trajediyle son bulur.  

SHOW TV - 20:00 - Kış Güneşi

Kış Güneşi dizisi konusu :

Kış Güneşi dizisinde Aslı Enver ise Zengin bir ailenin kızını canlandırıyor. Kaybolan bir benlik, imkansız bir aşk ve sırlarla dolu bir geçmişi anlatıyor  

KANAL 7 - 20:00 - Elif

Elif dizisi konusu :

Kanal 7 ekranlarında izleyenlerin yüreğine dokunacak bir dizi; Elif… Annesinin hasretiyle yanıp tutuşan, hiç görmediği babasının hayalini kuran ve üvey babası tarafından hor görülen bir kızın yürek burkan öyküsünü anlatan ‘Elif’ Kanal 7 ekranlarında. Yasak bir aşk… Ailelerden gizli gerçekleşen bir evlilik, ortaya çıkan gerçeğin sonunda yıkılan bir yuva… Ve küçücük yaşında hayatın acı gerçekleriyle yüzleşen Elif… Anne ve babası, kendisinin varlığından habersiz yollarını ayırdığında kaderi çizilen Elif, zorluklar içinde dünyaya gelir. Üvey babasının yanında geçen sancılı zamanların ardından hiç bilmediği ve kendisinden habersiz olan öz babası Kenan’ın evine besleme olarak gönderilir. Fakat Elif, çiftlikte kendisini bekleyenlerden habersizdir. Kalbinde kocaman sevgileri besleyen minik Elif, kendisine kötülük yapmaya çalışanlara sonsuz sevgi kapısını açar. Çiftlikte Elif’i bekleyen acı sürprizler, Elif’in annesine duyduğu özlemi gün geçtikçe arttırmaktadır. Anne hasretiyle yanıp tutuşan Elif, küçücük yaşında sabrın anlamını öğrenmiştir. Annesine kavuştuğu günün hayalini kuran Elif, vuslata erecek mi? Küçücük yüreğinde kocaman sevgileri barındıran minik Elif’in yüreklere dokunan öyküsü Kanal 7’de.  

ATV - 20:00 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ( 30. Bölüm )

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi konusu :

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yapımcılığını Raci Şaşmaz'ın üstlendiği, senaryosunu Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'in yazdığı, başrollerinde Oktay Kaynarca, Kenan Çoban, Deniz Çakır, Ozan Akbaba, Yüksel Arıcı, Tarık Ünlüoğlu, Hakan Karsak, Tuna Orhan, Hakan Karahan, Müjde Uzman ve Yunus Emre Yıldırımer'in paylaştıkları aksiyon, devlet ve mafya dizisidir.  

STAR TV - 20:00 - Gecenin Kraliçesi (13. Bölüm )

Gecenin Kraliçesi dizisi konusu :

Gecenin Kraliçesi, tüm güzelliğini bir geceye sığdıran, efsaneye göre yalnızca şanslı insanların görebildiği nadide bir çiçektir… “Bir gecede solacak olsam da, o aşkı yaşamak için her şeye razıyım.” Böyle bir gecede başlar Selin ve Kartal’ın hikayesi... Selin, Güney Fransa’nın Grasse şehrinde yıllardır aşkın kokusunu aramaktadır, bu sihirli uğraş Kartal’ın ona ilk gördüğü anda aşık olmasını sağlar. Kartal ve Selin bir gecede solacak olsa da onları buluşturan aşkı yaşamaya razı gelirler. Fransa’da başlayan aşk hikayesi Karadeniz’e oradan da İstanbul’a savrulur…  

KANAL D -20:00 - Hayat Şarkısı

Hayat Şarkısı dizisi konusu :

Hayat Şarkısı Kanal D'de yayınlanan Drama dizisidir. Başrollerini; Burcu Biricik, Birkan Sokullu ve Ahmet Mümtaz Taylan paylaşmaktadır.  

FOX TV - 20:00 - Aşk Yeniden

Aşk Yeniden dizisi konusu :

Aşk Yeniden, 2015 yapımlı başrollerini Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy'un paylaştığı Romantik komedi tadında Televizyon dizisidir.  

TRT 1 - 20:00 - Yunus Emre Aşkın Yolculuğu

Yunus Emre Aşkın Yolculuğu dizisi konusu :

Yunus Emre Aşkın Yolculuğu dizisinde Yunus’un dergâhtan kovuluşunun üzerinden aylar geçmiştir. O günden beridir ne bir gören olmuştur onu, ne de bir halini işiten. Aynı zamanlarda dergâhta ise Tapduk Emre’nin hastalığından dolayı Molla Kasım her manada işleri devralmıştır. Dergâhın ve vakfiyelerin işleri, ürünün satılıp paraların tahsil edilmesi gibi işler bütün vaktini almaktadır Molla’nın. Her ne kadar yorulsa etse de halinden memnundur çünkü artık dergâhta ve dergâhtan aldığı güçle Nallıhan’da yeni yeni bir ismi bir cismi oluşmaya başlamıştır. Artık çarşıya vardığında Derviş Molla Kasım değil, dergâhı temsilen halife Kasım Efendi’dir. Son günlerde zahireci Muslu ile sorun yaşamaktadır. Yıllardan beri vakfiyeden çıkan ekini alıp satan Zahireci Zeki Çavuş bu sene ürüne az para vermekte Molla’nın ısrarını da canın isterse diyerek geri çevirmektedir. Sebebi öğrenir kısa zamanda Molla. Sivrihisar’dan bir adam daha düşük fiyattan ne kadar buğday isterse ambarlarını dolduracağını söylemiştir. Molla Kasım çaresiz dergâha varır ve Tapduk Emre’ye ahvali anlatır bir bir. İsmi cismi bilinmeyen ekinciyi aramak için Sivrihisar yoluna koyulur Molla Kasım. Kimdir bu adam, necidir, neden fiyat kırar, emeklerini zayi etmek ister… Yunus Emre Aşkın Yolculuğu dizisinde işte tam bu sıralarda Bacım Sultan’ın uzun süredir görmediği bir arkadaşı çıkagelmiştir. Zahide Yunus Emre Aşkın Yolculuğu dizisinin yeni karakteri... Zahide Yunus Emre Aşkın Yolculuğu dizisinin yeni karakteri yörenin beyi Candaroğlu Argun Bey’in genç ve güzeller güzeli karısıdır. Bir müneccime gelmiştir Nallıhan’a ve ona gitmek istemekte yanında da arkadaşı Bacım’ı çağırmaktadır. Bacım gönüllü değildir ama Zahide üzerine gider. Aylar var ki Yunus’un ne yüzünü görüp ne bir haberini işiten Bacım Sultan’ın merakı bellidir.. Müneccimeye yollanır iki arkadaş…Müneccimden duydukları aklına takılan Bacım sultan yine Yunus’un hülyasına dalar. Yunus Emre Aşkın Yolculuğu dizisinde Sivrihisar’a gelen Molla sora sora Sarıköy’de ekincilik yapan kişiyi bulup dehşeti görmüş gibidir, arayıp bulduğu kişi ise Yunus’dan başkası değildir. Molla konuşsa da fayda vermez belli ki Yunus, Tapduk’a ve dergâha karşı büyük bir alınganlık; kırgınlık beslemiştir. Onun ekincilik, alım satmak ile işi yok aslında belli. Molla Kasım çaresiz Bey Candaroğlu Argun’a çıkıp Yunus’un yaptığının şeriata da hakka hukuka da aykırı olduğunu söyleyip ondan yardım talep eder. Yunus ikna edici şekilde Candaroğlu Argun’a vaziyeti anlatır. Candaroğlu Argun Yunus’u bulup kuyuya attırır. Yunus’u Tapduk Emre kuyuda bulacak, o da tekrar nedamet getirecek ve dergâha dönecektir.  

SHOW TV - 23:15 - Asla Vazgeçmem

Asla Vazgeçmem dizisi konusu :

Asla Vazgeçmem başrollerini Tolgahan Sayışman, Amine Gülşe, Şafak Pekdemir, Ümit Yesin, Ayşegül Günay, Hülya Gülşen Irmak ve Tugay Mercan'ın paylaştığı Show TV'nin 2015 yapımı aşk ve drama dizisidir.  

TRT 1 - 23:15 - Filinta

Filinta dizisi konusu :

Filinta, TRT 1'de yayınlanan, dizinin senaristliğini Ömer Genç'in yaptığı Osman Kaya'nın yönettiği Osmanlı polisiyesi dizisidir. Dizinin ismi bir tür küçük tüfek ve güzel, yakışıklı anlamına gelmektedir
HABER YORUMLARI
  1. yayinakisitv.com akın
    2021-10-21 23:39:41
    salı dizileri ne zaman yayınlanır