Konya
°C
Yeni Meram
03.05.2016 14:25

Şafak Sezer 'den videolu mesaj! - Şafak Sezer'in son hali!

Şafak Sezer'den hastaneye kaldırılmasının ardından ilk açıklama geldi. 20 Nisan'da evinde sinir krizi geçiren Şafak Sezer hasteneye kaldırılmış, ruh ve sinir hastalıkları hastanesine sevk edilmişti.

A+
A-
03.05.2016 14:25
0
9121
ABONE OL
Şafak Sezer'den hastaneye kaldırılmasının ardından ilk açıklama geldi. 20 Nisan'da evinde sinir krizi geçiren Şafak Sezer hasteneye kaldırılmış, ruh ve sinir hastalıkları hastanesine sevk edilmişti. Son olarak 'hastaneden kaçmak isterken yakalandı' şeklinde haberler ile gündeme gelen Şafak Sezer evde tedavi görüyor. Doktorların izniyle evde tedavi gören Şafak Sezer'i ziyaret eden 'Renkli Sayfalar' programının Haber Müdürü Mert Doğan, Şafak Sezer'i görüntüledi.

Şafak Sezer'den videolu mesaj!

Renkli Sayfalar programına konuk olan Şafak Sezer'in son hali görüntülendi. Program ekibini evinde ağırlayan ve yemek hazırlayan Şafak Sezer'in aldığı ilaçların etkisiyle dura dura konuştuğu görüldü. Sezer, programın sunucularına ve hayranlarına selam göndermeyi de ihmal etmedi.

Şafak Sezer'den videolu mesaj!

"ESKİSİNDEN DAHA GÜÇLÜYÜZ'

Dün de ünlü oyuncunun 'Kolpaçino' filminde birlikte kamera karşısına geçtiği arkadaşı Serkan Şengül, Şafak Sezer ile çekildiği fotoğrafı instagram sayfasında paylaşmış ve altına şu notu düşmüştü: Şafak Sezer - 2 "Eskisinden daha güçlüyüz"  

Şafak Sezer kimdir?

Şafak Sezer sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu, komedyen.1989 yılında Ankara Halk Tiyatrosu'nda Haldun Taner'in ‘Eşeğin Gölgesi’ adlı oyunla sahneye çıktı. Ankara Halk Tiyatrosu'nda ‘Devri Yalan’, ‘Başımızda Pak Bulut’, ‘Sen Bu Seçimi Unut’, ‘Saddam'ı Kim Öptü’, ‘Şirinler’, ‘Edi Büdü’ ve ‘Uzaylı Arif’ adlı oyunlar ile Ankara Ekin Tiyatrosu'nda ise ‘Biz Bu İhtilali Niye Yaptık’, ‘Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz’ adlı oyunlar ile seyirci karşısına çıktı. Dario Fo'nun ‘Yüzsüz’ adlı oyunundan sonra 9 Eylül Üniversitesi'nin çektiği ‘Bir Düğün Masalı’ adlı filmde rol alan sanatçının yer aldığı televizyon dizileri: ‘Televizyon Çocuğu’, ‘Sıdıka’, ‘Baskül Ailesi’, ‘Dostlar Pasajı’, ‘Şafak Vakti’ ve ‘Reyting Hamdi’... ‘Üçlü Oyun’ filminden sonra sanatçı ‘Vizontele’ için kamera karşısına geçti. Daha sonra da Turkfilmi adlı yapım şirketinin ilk filmi olan Rus Gelin'de Zeki Alasya, Kaan Boztepe ve Metin Akpınar'la birlikte rol aldı. Ünlü komedyen Şafak Sezer’in bugünkü ününe kavuşmasında, rahmetli şovmen Boran Kaya’nın sunduğu “İner misin Çıkar mısın” yarışmasının rolü büyüktür. Zira o dönemin en beğenilen yarışma programlarından biri olan “İner misin Çıkar mısın” da Şafak Sezer birinci olmuştur. Şafak Sezer, ‘Maskeli Beşler’ seri filmlerini çekerken rol arkadaşı Peker Açıkalın’la girdiği tartışmalarla da uzun süre magazin gündeminden düşmemiştir. Filmografi Kadri'nin Götürdüğü Yere Git (2009) Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz (2008) TV Filmi Maskeli Beşler: Kıbrıs (2007) Kutsal Damacana (2007) Maskeli Beşler: Irak (2006) Hababam Sınıfı Üç Buçuk (2005) Maskeli Beşler İntikam Peşinde (2005) Hababam Sınıfı Askerde (2004) Hababam Sınıfı Merhaba (2003) G.O.R.A (2004) Rus Gelin (2002) Vizontele (2001) Bir Düğün Masalı (1993) Baskül Ailesi (1997) Sıdıka (1997) Ekmek Teknesi (2002) Altın Kafes (2004) Bendeniz Aysel (2005) Ah Polis Olsam (2005) Düş Yakamdan (2006) Fesufanallah (2007) Oynadığı reklamlar Vodafone Fark var! Chery Tiggo Maaşallah Chester Kayboldu Cheetos Reklamı (2007) Arçelik Reklamı
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.