Konya
°C
Yeni Meram
03.11.2015 19:56

Poyraz Karayel 30. bölüm fragmanı yayınlandı

Poyraz Karayel sevenlerini heyecanlandırmaya devam ediyor. Kanal D'nin sevilen dizisi Poyraz Karayel 30. bölüm fragmanıyla izleyenleri koltuklarının başından kaldırmamaya devam edecek.

A+
A-
03.11.2015 19:56
0
4048
ABONE OL
Poyraz Karayel sevenlerini heyecanlandırmaya devam ediyor. Kanal D'nin sevilen dizisi Poyraz Karayel 30. bölüm fragmanıyla izleyenleri koltuklarının başından kaldırmamaya devam edecek. Poyraz Karayel'in yeni bölümünde olacaklar 30. bölüm fragmanında saklı. İşte Poyraz Karayel'in 30. bölümün fragmanında verilen ipuçları... Kanal D'de yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı'nın yaptığı Poyraz Karayel dizinin dev oyuncu kadrosunu; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Özkan Uğur, İdil Fırat, Fırat Çelik, Öykü Çelik, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem Arslan, Emel Çölgençen, Hare Sürel, Ece Özdikici, Cem Cücenoğlu,  Ataberk Mutlu, İsmail Düvenci, Emirhan Akbaba ve Gülçin Hatıhan oluşturuyor. Poyraz Kareyel 30. bölümünde neler olacak? Poyraz, Meltem'le konuştuğu gibi babasına yaklaşır ve delil toplamaya başlar. Bu sırada Bahri Umman, uyşturucudan ölen çocuğunun aslında bir koplo sonucu öldürüldüğünü öğrenir ve yapanı araştırmaya başlar. Sema ise Madam Despina'nın küçük yeğeni Sefer'den kıskanır ve bu durum Sema ile Sefer'n arasını açar. Ayşegül ve Poyraz'ın yeniden bir araya gelmesi Begüm'ü çıldırtır. Peki, Poyraz ve Meltem'in kurduğu tuzağa babaları düşecek mi? Zülfikar ile Meltem arasında yeni bir aşk mı filizlenecek? Merak edilen soruların hepsi 4 Kasım Çarşamba günü saat 20:00'de Kanal D ekranranlarında cevaplanacak.

Poyraz Karayel 30. bölüm fragmanı

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

İkinci sezona bomba gibi giriş yapan Poyraz Karayel, en son bölümde Poyraz ve kardeşi Meltem'in yıllar sonra babalarıyla karşılaşması konu olarak işleniyor. Adil Topal olduğundan şüphelenen Karayel Kardeşler, işin peişini bırakmıyor ve araştırmaya koyuluyorlar. Ayşegül'ün yıllar önce uyuşturucudan yitirdiği kardeşinin ölüm raporuna bakan Mete, Ayşegül'ü ikna ederek konuyu tekrar araştırmaya başlarlar. By durum Ayşegül'ün suçluluk travmasını depreştirir. Poyraz ve Ayşegül arasındaki ayrılık her ikisini de mahfetmiştir. Sinan ise Sinan ise Ayşegül’e ettiği telefonun vicdan azabını hala aşamamış bu durumu babasına söylerek büyük bir yükten kurtulmuştur. Telefonun ardından Ayşegül ve Poyraz arasında buzlar erir. Sema'nın unutkanlığı hem kendisini hem de Sefer'i çok korkutur. Doktora giden çift'in korkacak birşeylerinin olmadığını öğrenmeleri içlerini rahatlatır gibi duru ancak dizinin bir bölümünde Sema'nın raporlarına bir an yeniden bakması izleyiciyi kuşkuya düşürdü.
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.