Star TV ekranlarının sevilerek izlenilen dizisi Paramparça’da yeni kriz! – Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay’ın ‘öpüşme krizi’nin mahkemeye taşınmasının ardından, genç oyuncular reyting için senaryoya eklenen müstehcen sahnelerden rahatsız oldu.

Star tv’de yayınlanan ‘Paramparça’ dizisinde sular bir türlü durulmuyor. Başrol oyuncuları Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay’ın ‘öpüşme krizi’nin mahkemeye taşınmasının ardından genç oyuncuların da senaryoya dahil edilen müstehcen sahnelerden rahatsız olduğu iddia edildi.
HER ŞEY REYTİNG İÇİN
İddialara göre; Erkan Petekkaya ile sorun yaşayan Nurgül Yeşilçay’ın 52. bölümde diziden ayrılmasıyla senaristler, reytingi düşürmemek için genç oyuncular Alina Boz ve Leyla Tanlar’ın sahnelerine ağırlık verdi. Dizide Yeşilçay’ın kızı ‘Hazal’ı oynayan Boz’un yer aldığı bölümlere de müstehcen sahneler eklediler. Genç oyuncu da bu durumdan rahatsız olduğunu yapımcı ve yönetmene bildirmesine rağmen senaryoda hiçbir değişiklik yapılmadı.
(Star)

Paramparça dizisinde yeni kriz! – Reytingi düşürmemek için…
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
133252 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
128718 kez okundu
3
TFF, kupa finalinin yerinin yeniden değerlendirileceğini açıkladı
117811 kez okundu
4
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
113396 kez okundu
5
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
111952 kez okundu
6
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
108833 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.