Konya
°C
Yeni Meram
05.12.2016 08:57

Orhan Ölmez 5 yerinden bıçakladı

Orhan Ölmez, daha önce birkaç kez tartıştığı 4 kişi tarafından dün akşam saatlerinde evinin otoparkında 5 yerinden bıçaklandı.

A+
A-
05.12.2016 08:57
0
10517
ABONE OL
Halkalı'da bulunan lüks bir sitede ikamet eden sanatçı Orhan Ölmez, daha öncede birkaç kez gürültü çıkaran komşuları ile dün akşam bina girişinde karşılaştı. Alkollü olduğu öğrenilen komşularına 'Eğer taşınıyorsanız yardımcı olayım'diyen Ölmez binadan çıktı. Ölmez'in sözlerine sinirlenen komşuları sanatçıyı otoparka kadar takip etti. Otomobiline binen sanatçının yanına gelen 4 kişi araca binip kontak anahtarını çıkardı. Ölmez'in boğazını sıkan ve darp eden saldırganlar sanatçıyı 5 yerinden bıçakladı. Ölmez hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken polis saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.  

ORHAN ÖLMEZ KİMDİR?

Orhan Ölmez 1 Mayıs 1978 yılında Antalya'nın Manavgat ilçesinde dünyaya geldi. Baba tarafından Sivas / Kangal, anne tarafından Manisa / Turgutlu' ludur. Memur bir baba ve hemşire bir annenin, 2 çocuğundan biridir. Babası meteoroloji müdürü, annesi hemşire olan Orhan Ölmez çocukluğunu, tayinler nedeniyle Anadolu' nun farklı yerlerinde geçirmiştir. 1995 - 2000 yılları arasında ''Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuarı'' nda eğitim gören sanatçı, üniversite sonrasında, ''TRT İzmir Radyosu, Türk Halk Müziği Korosu'' nda bağlama sanatçısı olarak görev almıştır. 2003 yılının Mayıs ayında yayınlanan '' SU MİSALİ '' isimli ilk albümünün yakaladığı başarı, sanatçının uzun yıllar boyunca yapmış olduğu çalışmaların ve edindiği birikimin doğru sonuçlara gebe olduğunu gösterir nitelikte olmuştur. İlk albümle gelen başarılı çıkışın ardından, yaklaşık 2 yıl sonra '' HER ŞEYİN FARKINDAYIM '' isimli albümü ile müzikal kimliğini koruyan ama yeniliklere de açık olduğunu gösteren Orhan Ölmez akıllarda yer etmiştir. 2006 yılında ''Kral TV Video Müzik Ödülleri'' nde ''En İyi Fantezi Müzik Erkek Sanatçı'' ödülüne layık görülmüştür. Orhan Ölmez alanında isim yapmış birçok sanatçıya Söz ve Beste vermiştir. Bunlardan bazıları başta Cengiz Kurtoğlu olmak üzere Nuray HAFİFTAŞ, Özcan Deniz ve Alişan gibi isimlerdir. Sanatçı 2007 yılında '' DAMLA DAMLA '' isimli albümünü sevenleriyle buluşturmuştur. '' Damla Damla '' birçok duyguya tercüman olmanın yanı sıra, sözleri ile Su Misali, Özledim, Bana Bırak gibi birçok Orhan Ölmez şarkısının kaderi olan; klasikleşme yolunda görevini başarı ile tamamlamıştır. 2011 yılında, '' Bilmece'' isimli şarkısıyla çıkış yaptığı, kendi ismini taşıyan yepyeni bir Orhan ÖLMEZ albümü olan ''ORHAN ÖLMEZ - 2011'' adlı çalışmasıyla, müzik severlere tekrar merhaba demiştir. Yayınlanmış olan kliplerinin birçoğunun yönetmeliğini de kendisi yapmış olan sanatçı, çeşitli festivallere, çekmiş olduğu kısa filmleri ile katılmıştır. 2012 yılında, ilk iki albümünün şarkıları ile birlikte, iki yeni eser olan '' Yazık Yoksun Yanımda '' ve '' Sana İhtiyacım Var '' isimli şarkılarının yer aldığı, 22 adet şarkıdan olşan ''2+20'' isimli albümüyle yeniden, dinleyenlerin beğenisini kazanmıştır. 2014'te Orhan Ölmez, türkülerle dolu, kayıtlarına 2011 yılında başlanmış olan, birbirinden değerli müzisyenlerin eşlik ettiği, eserlerin tüm aranje ve düzenlemelerinin, sanatçının kendisi tarafından yapıldığı, ''ORHAN ÖLMEZ - TÜRKÜ'' isimli bir türkü albümü ile sevenleriyle buluştu.
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.