Konya
°C
Yeni Meram
01.12.2015 00:54

O Ses Türkiye'ye Ahmet Parlak damgasını vurdu! - Ahmet Parlak “İsyan” ettirdi!

O Ses Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümüne Ahmet Parlak damgasını vurdu. Geçtiğimiz hafta Gökhan'ın gündeme getirdiği Ahmet Parlak söylediği "İsyan" şarkısı ile sosyal medyayı adeta salladı. İşte O Ses Türkiye'ye konuk olarak katılan Ahmet Parlak'ın İsyan performansı ve O Ses Türkiye son bölümü..

A+
A-
01.12.2015 00:54
01.12.2015 15:43
0
11380
ABONE OL
O Ses Türkiye’de Ahmet Parlak ve İsyan şarkısı performansı ile herkesi adeta isyan dedirtti. Geçtiğimiz O Ses Türkiye bölümlerinde Halil Sezai’nin İsyan şarkısını seslendiren bir yarışmacıyı değerlendirirken Gökhan, sosyal medyada izlediği bir videodan bahsetmişti. O Ses Türkiye’de Ahmet Parlak’ın arkadaş ortamında seslendirdiği İsyan şarkısını seyrettiren Gökhan, söyleyiş tarzını çok beğendini söylemiş ve salondaki herkes tarafından alkışlanmıştı. İşte o Ahmet Parlak, O Ses Türkiye son bölümde sahne aldı ve kendine has tarzı ile şarkıyı söylerken herkese İsyan dedirtti. Efkarlı bir şekilde arkadaş ortamında Halil Sezai’nin İsyan parçasını söyleyerken kaydedilen ve O Ses Türkiye’de Gökhan’ın isteği üzerine videosunu herkesin izlediği Ahmet Parlak, konuk olarak O Ses Türkiye programına katıldı ve jüriyi gülmekten kırıp geçirmenin yanı sıra söylediği İsyan parçasıylada herkesi kendisine hayran bıraktı. Seyircilerin isteğini kıramayan Acun, şarkıyı bir kere daha söyletti fakat bu sefer Ebru Gündeş’de Ahmet Parlak’a katılınca muhteşem bir düet çıktı.

Ahmet Parlak - İsyan (Performans) O Ses Türkiye

 

O Ses Türkiye Ahmet Parlak kimdir?

Halil Sezai'nin İsyan şarkısını yorumlayış şekliyle O Ses Türkiye'ye damga vuran Ahmet Parlak, Mersin'de yaşamaktadır. Parlak Ocakbaşı isminde fasıl mekanı işleten Ahmet Parlak'ın video paylaşım sitelerinde pek çok videosu bulunuyor. O Ses Türkiye jüri üyesi Gökhan'ın programda bahsetmesiyle bir anda parlayan Ahmet Parlak'ın; Salla Yarim Mendilini, Tanrıdan Diledim, Devlerin Aşkı Büyük Olur, Gönül Teknem gibi pek çok performansı video paylaşım sitelerinde tıklanma rekorları kırıyor.
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.