Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz, bugün İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede 73 yaşında hayatını kaybetti.
Yılmaz’ın vefat ettiği haberinin ardından açıklama yapan Türkiye Futbol Federasyonu, bu hafta oynanacak müsabakalar öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacağını açıkladı.
Federasyonun açıklaması şöyle:
“Eski Başbakanlarımızdan Mesut Yılmaz’ın İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Mesut Yılmaz için 30, 31 Ekim, 1, 2 Kasım tarihlerinde oynanacak Süper Lig, TFF 1. Lig, Misli.com 2. ve 3. Lig müsabakaları öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak. Merhum Mesut Yılmaz’a Allah’tan rahmet; ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.”
Konya’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Karate İl Şampiyonası tamamlandı
1
TFF, kupa finalinin yerinin yeniden değerlendirileceğini açıkladı
118286 kez okundu
2
Trabzonspor, teknik direktör Fatih Tekke ile çıkışa geçti
59459 kez okundu
3
TFF, kırmızı kart cezasında değişik yaptı
52048 kez okundu
4
Milli sporcu Derin Toparlak, Paletli Yüzme Avrupa Şampiyonası’nda üçüncü oldu
49240 kez okundu
5
Serbest dalışta dünya ikincisi Ediz Duman’ın hedefi şampiyonluk
42069 kez okundu
6
Korkmaz: Hakkınızı helal edin
36548 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.