Konya
°C
Yeni Meram
04.05.2016 15:37

Mesut Yar Kanal D'ye transfer oldu!

6 sezondur CNN Türk ekranlarında program yapan Mesut Yar, Kanal D'ye transfer oldu. 'Burada Laf Çok' geçtiğimiz günlerde CNN Türk ekranlarına veda etmişti. Ünlü talk show programının yeni adresi belli oldu.

A+
A-
04.05.2016 15:37
0
4934
ABONE OL
6 sezondur CNN Türk ekranlarında program yapan Mesut Yar, Kanal D'ye transfer oldu. 'Burada Laf Çok' geçtiğimiz günlerde CNN Türk ekranlarına veda etmişti. Ünlü talk show programının yeni adresi belli oldu. Usta televizyoncu Mesut Yar, yeni kanalı Kanal D’de izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor... Program hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, ünlü müzisyen Rahman Altın’ın stüdyosunda yapılan jingle çalışması ise eğlenceli anlara sahne oldu. 'Burada Laf Çok' programı, Pazartesi'den Perşembe'ye kadar haftanın 4 günü ekranda olacak.

Mesut Yar kimdir?

Mesut Yar (d. 18 Nisan 1967, İstanbul), Türk gazeteci, televizyoncu... Mesut Yar, İstanbul Üniversitesi Protohistorya ve Önasya Arkeolojisi bölümünü bitirdi. Aynı üniversitede müzecilik ihtisası yaptı. 1985 yılında gazetecilik mesleğine stajyer muhabir olarak başlayan Yar, sırasıyla Hürriyet, Sabah, Posta gibi gazetelerde muhabirlik, editörlük ve köşe yazarlığı yaptı. 1994 yılında kurucuları arasında olduğu Kanal E'de ülkenin ilk ihtisas talk show'unu (By Night) yapan Yar, bundan sonraki kariyerine televizyon öznesinde devam etti. Show TV, Number One TV, HBB TV, Kanal 6, Star TV, Cine 5, atv gibi ulusal kanallarda yapımcılık, sunuculuk ve anchormanlik görevlerinde bulundu. Sabah-Atv Grubuna bağlı Kanal 1, Atv Avrupa, Türkçe Tv gibi kanallarda genel müdürlük yapan Mesut Yar, mesleğine paralel olarak edebiyatla da ilgilendi. Çeşitli hikâye, şiir ve ropörtaj kitapları yayımlanan Yar'ın halen Posta Gazetesi'nde televizyon eleştirmenliği yaptığı "Televizyon Hastası" isimli bir köşesi bulunmaktadır. Mesut Yar, şu anda hafta içi her akşam CNN Türk'te Burada Laf Çok programını sunmaktadır.
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.