Konya
°C
Yeni Meram
26.01.2015 13:50

Meram'a yeni kapalı pazar yapılacak

A+
A-
26.01.2015 13:50
0
7311
ABONE OL

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, gazetecilere yaptığı açıklamada, çevre ve yaşam kalitesini artırmak için ilçede her yıl 1 pazar yerini, kapalı pazar haline getireceklerini söyledi.

Bu kapsamda çalışmalarını sürdükdüklerini belirten Toru, "İlk projemizi Küçük Kovanağzı Mahallemizde gerçekleştireceğiz. Projelendirme çalışması tamamlanan bu pazar ile ilgili yapım ihalesini şubat ayı içerisinde yapacağız" diye konuştu.

Küçük Kovanağzı Mahallesi’ne kapalı pazarın yanında sosyal tesis yapılacağını aktaran Toru, şunları kaydetti:

"Küçük Kovanağzı Mahallesi’ndeki vatandaşlarımızın kapalı pazar yeri ve sosyal tesisle ilgili talepleri vardı. Halkımızın çevre ve yaşam kalitesini yükseltmek ve aynı zamanda hanımlar lokali, emekliler konağı ve muhtar ofisi gibi ihtiyaçların karşılanması için projelendirme çalışmalarımız tamamlandı. Bununla ilgili 8 bin 700 metrekarelik bir alanda 4 bin 700 metrekarelik kapalı alana sahip kapalı pazar alanı ve otoparkı projelendirdik. Yine bu alana yakın bir şekilde mahallenin ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir sosyal tesis ile ilgili proje çalışmamız oldu. Halkımızın pazar alışverişini rahat bir şekilde yapabilmesi için ilçemizde her yıl 1’er adet kapalı pazar alanı yapmayı planlıyoruz."

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.