Konya
°C
Yeni Meram
03.02.2016 17:36

Mehmet Keçeciler’den iyi haber geldi

Konya'nın yetiştirdiği önemli siyasetçi, Anavatan Partisi kurucularından Genel Başkan Vekili ve Konya eski Milletvekili Mehmet Keçeciler, geçirdiği rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırılmış ve tedavi altına alınmıştı. Keçecilerden iyi haber geldi.

A+
A-
03.02.2016 17:36
0
8844
ABONE OL
Konya'nın yetiştirdiği önemli siyasetçi, Anavatan Partisi kurucularından Genel Başkan Vekili ve Konya eski Milletvekili Mehmet Keçeciler, geçirdiği rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırılmış ve tedavi altına alınmıştı. Keçecilerden iyi haber geldi. Gerekli tetkiklerin yapılmasının ardından Keçeciler tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilerek, İstanbul’da kızının yanında istirahat ettiği öğrenildi. Rahatsızlığı boyunca Konyalı hemşehrilerinin büyük ilgisini gördüğünü belirten Keçeciler, “Hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum ve selamlarımı sunuyorum” diyerek Konyalılara mesaj gönderdi.

Mehmet Keçeciler  kimdir?

Konya Yüksek İslam Enstitüsü ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni 1968 yılında bitirdi. Aynı yıl Kaymakamlık görevine başladı, sırasıyla Ardeşen, Kargı ve Fındıklı İlçelerinde Kaymakamlık yaptı. Fındıklı Kaymakamı iken İçişleri Bakanlığı’nın açtığı bir imtihanı kazanarak Fransa’ya gitti. Paris Uluslararası Amme İdaresi Enstitüsü ve Üniversite Paris’ten Master derecesi aldı. 12 Eylül Darbesi hemen öncesi MSP Konya Belediye Başkanlığı yaptı. Ünlü Kudüs mitingi nedeniyle Anavatan Partisi Kurucu Üyesi olmasına rağmen Milli Güvenlik Konseyi, XVII. Dönem milletvekilliği adaylığını veto etti. Daha sonra XVIII., XIX. XX. ve XXI. Dönem Konya Milletvekiliği ile Devlet, Bayındırlık ve İskan Bakanlıkları yapmıştır. Evli ve 4 Çocuk babasıdır.

Mehmet Keçeciler hastaneye kaldırıldı

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.