Medicana Konya Hastanesi, kentte görev yapan yazılı ve görsel yayın yapan basın çalışanlarıyla bir araya geldi. Bir oteldeki kahvaltılı programda, Medicana Sağlık grubunun sektördeki yeni gelişmeleri konuşuldu.
Medicana Sağlık Grubu Kurumsal İletişim Direktörü Kurtuluş Okutan, MBA okullarının açılmasıyla eğitim sektörüne giriş yaptıklarını ve şu an fakülte sayısının 3’e ulaştığını söyledi. Medicana grubu olarak eğitime önem verdiklerini ifade eden Okutan, “Ankara ve İstanbul’da 2, Konya’da 1 tane fakültemiz var. Bir taraftan da hakikaten ilkokuldan, anaokulundan üniversite sona kadar eğitim tarafında da var olmaya başladı Medicana grubu. Şu anda Fenerbahçe Üniversitesinin tıp fakültesi yok, 5 fakülte ile eğitim öğretime başladı. Önümüzdeki yıl eğer Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) izin verirse orada da bir tıp fakültesi açıp oraya öğrenci kabulüne başlamayı umuyoruz. Bunlar grubumuzla ilgili yeni gelişmeler” dedi.
Programın ardından basın mensuplarıyla fotoğraf çektirildi.
Konyaspor U13 takımı Kocaeli’de şampiyon oldu
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
119701 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
112673 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
102425 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
98919 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
96282 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
68558 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.