Arap yarımadasında komşular arasında devam eden savaşlardan elbette en çok çocuklar etkileniyor. Yemenli çocuklar da Suudi Arabistan’ın bombaları altında hem ölüm korkusuyla yaşıyor hem de açlık, hastalık gibi sorunlarla uğraşıyor.
Öyle ki anneler, çocuklarının karınlarını doyurmak için onlara yaprak yediriyor.
MÜFTÜ EL-GIRYANİ ÇAĞRI YAPTI
Bu acı gerçekler ışığında Libya Müftüsü Şeyh Sadık el-Gıryani, Müslümanlara bir çağrı yaptı. El-Gıryani İslam alemine; “Bir kez Hac ve Umre yapan bir kere daha yapıp Yemen ve Libya’da Müslümanları öldüren, Sudan ve Cezayir’de ise öldürmek için hazırlık yapan Suudi Arabistan rejimine para vermesin. Allahın huzurunda ben bu sorumluluğu üstleniyorum.” diye seslendi.
Etkisiz hale getirilen teröristlerden 4’ü gri kategoride
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
95264 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
78459 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
71725 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
69972 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
65944 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
60774 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.