Konya
°C
Yeni Meram
17.12.2017 22:55

Konya'ya bu hafta kar geliyor - Konya Hava Durumu

Konya'ya hafta başından itibaren yağış geliyor. Meteoroloji'den alınan bilgilere göre Konya'da pazartesi - salı ve perşembe günleri karla karışık yağmur yağışı bekleniyor. İşte yeni hafta Konya için hava durumu....

A+
A-
17.12.2017 22:55
17.12.2017 22:56
0
5909
ABONE OL
Konya'ya hafta başından itibaren yağış geliyor. Meteoroloji'den alınan bilgilere göre Konya'da pazartesi - salı ve perşembe günleri karla karışık yağmur yağışı bekleniyor. İşte yeni hafta Konya için hava durumu.... Meteoroloji Konya Bölge Müdürlüğü, hava sıcaklığının hafta başında itibaren kuzeybatı kesimlerden başlayarak hafta boyunca kuzey, iç ve batı bölgelerde hissedilir derecede azalacağını aktardı.

KONYA'DA KAR BEKLENİYOR

Konya’da Pazartesi günü öğleden sonra yağmur bekleniyor. Hava sıcaklıkları ise en düşük 7 en yüksek 14 derece olarak tahmin ediliyor. Verilere göre, Konya'da pazartesi, salı ve perşembe günü karla karışık yağmur bekleniyor. Çarşamba günü ise kentte kapalı bir hava bekleniyor. Haftanın son günü ve hafta sonu Konya'da kar yağışının etkili olacağı aktarıldı. Kar yağışıyla birlikte hava sıcaklığı da hissedilir derecede düşecek.  
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.