Konya
°C
Yeni Meram
01.06.2015 11:13

Konyaspor'dan Darren Bent hamlesi

Torku Konyaspor’a Aston Villa ile sözleşmesi sona erecek Darren Bent önerildi. Premier Lig’de 106 golü bulunan 31 yaşındaki Bent için kararı Aykut Kocaman verecek.

A+
A-
01.06.2015 11:13
0
1580
ABONE OL

Spor Toto Süper Lig’de yeni sezonun transfer çalışmalarına başlayan Torku Konyaspor’a menajerler aracılığıyla Aston Villa’nın golcü oyuncusu Darren Bent tavsiye edildi. Futbolseverlerin Tottenham ve Aston Villa’dan tanıdığı İngiliz golcü, sezonu kiralık olarak Derby County’de tamamladı. Aston Villa’dan ayrılamaya karar veren siyahi yıldız, menajerlerine ‘bonservisim elimde bana takım bulun’ dedi. Torku Konyaspor ile iletişime geçen Bent’in menajerleri, teklifi sundu ve temsilcimizin cevabını beklemeye çekildi. Yeni sezonda gol yollarında sıkıntı yaşamak istemeyen Torku Konyaspor’da teknik direktör Aykut Kocaman’ın Bent’e sıcak baktığı ancak karar vermek için süre istediği ileri sürüldü.

İngiltere'den dışarı çıkmadı Futbola Ipswich Town'da başlayan Darren Bent, daha sonra sırasıyla Charlton Atletich, Tottenham, Sunderlandve Aston Villa takımlarında oynadı. Jamaika asıllı İngiliz golcü, 2011 yılında transfer olduğu Aston Villa’daykenFulham, Brighton ve Derby County takımlarında kiralık olarak forma giydi. İngiltere milli takım formasını da giyen Bent, bugüne kadar Premier ligde çıktığı 277 maçta 106 gol atma başarısı gösterdi. Kariyerinde 191 kez ağları sarsan Bent, tamamlanan sezonu 2 takıma kiralanarak geçirdi. Yıldız oyuncu, geride kalan sezonda çıktığı 30 maçta 15 kez ağları sarstı. Aston Villa’nın son iki sezondur Bent’i kiralık göndermesi ise bardağı taşırdı. Takımdan ayrılmak isteyen oyuncunun yıllık maliyetinin 1,2 milyon Euro olduğu öğrenildi.

Kaynak: manşet haber

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.