Konya
°C
Yeni Meram
27.10.2018 18:59

Konyaspor taraftarı maçı çıplak izledi

Konyasporlu taraftarlar, donarak şehit olan askerleri anmak için Medipol Başakşehir maçını soğuk havada çıplak olarak izledi.

A+
A-
27.10.2018 18:59
27.10.2018 19:44
0
5819
ABONE OL
Konyasporlu taraftarlar, donarak şehit olan askerleri anmak için Medipol Başakşehir maçını soğuk havada çıplak olarak izledi. Tunceli'nin Nazımiye ilçesi kırsalında operasyonda kar ve tipiye yakalanan timden hastanede şehit olan iki asker için Konyaspor taraftarı Medipol Başakşehir maçını soğuk havada çıplak izledi. Taraftarlar maçın 70. dakikasında kıyafetlerini çıkardı.

Ne olmuştu?

Tunceli'den Yürek Yakan Haber: 2 Asker Donarak Şehit Oldu Tunceli'nin Nazimiye ilçesi kırsalındaki operasyonda 2 askerimiz donarak şehit oldu. Valilikten yapılan açıklamada askerlere 'hipotermi tanısı' konduğu söylendi. İki askerin donarak şehit olması kafalarda soru işaretlerine neden oldu. Tunceli İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarma Özel Harekat (JÖH) timlerinin bir süredir Nazimiye ilçesi kırsal alanında başlattığı operasyon kapsamında Sarıyayla köyü kırsalına operasyon düzenledi. Tunceli bölgesinde son iki gündür kötü hava koşullarının etkili olması nedeniyle yüksek kesimlerde aşırı kar yağışının olmasından sonra hava sıcaklığı eksi 5 derecelere kadar indi. Önceki gün, gece saatlerinden itibaren operasyon bölgesinde aşırı tipi ve sisin de etkili olmasıyla birlikte operasyon bölgesinde bulunan askerlerin aşırı donma tehlikesi yaşamaları üzerine bölgeye kurtarma ekipleri sevk edildi. İKİ ASKER ŞEHİT OLDU Dün akşam saatlerinde operasyonun sürdürüldüğü bölgeye sevk edilen helikopterle, donma tehlikesi geçiren Jandarma Uzman Çavuş Ferruh Dikmen ile Jandarma Uzman Çavuş Asım Türkel Tunceli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedaviye alındı. Mersinli Jandarma Uzman Çavuş Asım Türkel ile Feruh Dikmen yapılan tüm müdahalele rağmen şehit oldu.
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.