Konya
°C
Yeni Meram
20.08.2018 10:43

Konya'da bayramda ulaşım ücretsiz mi?

Kurban Bayramına sayılı saatler kala vatandaşlar da hazırlıklarını tamamladı. Bayramda toplu ulaşımı kullanacak vatandaşlara da belediyeden müjdeli haber geldi.

A+
A-
20.08.2018 10:43
20.08.2018 10:59
0
5352
ABONE OL
Kurban Bayramına sayılı saatler kala vatandaşlar da hazırlıklarını tamamladı. Bayramda toplu ulaşımı kullanacak vatandaşlara da belediyeden müjdeli haber geldi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir’e ait bütün kapalı otoparkların bayram öncesi Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri; açık ve yol üzeri otoparkların ise arefe günü ücretsiz olarak hizmet vereceğini, toplu ulaşım araçlarının bayramın birinci ve ikinci günü ücretsiz, diğer günler yüzde 50 indirimli olacağını ifade etti.

OTOPARKLAR BAYRAM ÖNCESİ, ULAŞIM BAYRAMIN İLK 2 GÜNÜ ÜCRETSİZ

Başkan Altay, Konyalıların Kurban Bayramı öncesi bayram alışverişlerini rahatça yapabilmeleri için Büyükşehir’e ait bütün kapalı otoparkların Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri; açık ve yol üzeri otoparkların ise arefe günü ücretsiz olarak hizmet vereceğini belirterek, toplu ulaşım araçlarının ise bayramın birinci ve ikinci günü ücretsiz, diğer günler yüzde 50 indirimli olarak hizmet vereceğini söyledi.
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.