Konya
°C
Yeni Meram
03.01.2017 00:06

Konya Valiliği'nden 3 Ocak Salı günü kar tatili açıklaması

Konya Valiliği'nden 3 Ocak Salı günü kar tatili açıklaması : Konya'da dün öğle saatlerinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Yoğun kar yağışının etkili olduğu Konya'da merkez ilçelerde okullar 3 Ocak salı günü tatil edildi.

A+
A-
03.01.2017 00:06
0
4069
ABONE OL
Konya'da dün öğle saatlerinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Yoğun kar yağışının etkili olduğu Konya'da merkez ilçelerde okullar 3 Ocak salı günü tatil edildi. Konya Valiliği'nin internet sitesinden yapılan açıklama ise şöyle;
Valiliğimizce kar yağışı, aşırı don ve buzlanma nedeniyle 03.01.2017 (Salı) tarihinde İl merkezinde (Meram Karatay Selçuklu ilçelerinde) ilk ve orta dereceli tüm okullar bir gün süre ile tatil edilmiştir. Ayrıca İl genelinde tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarında 03.01.2017 (Salı) tarihinde Hamileler ve Engellilerde bir gün süre ile idari izinli sayılacaktır. Diğer ilçelerde okulların tatil edilmesi kararının alınmasının takdiri ilçe kaymakamlıklarımızdadır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
Ayrıca Ahırlı, Altınekin, Çumra ve Seydişehir ilçelerinde de okullar salı günü tatil edildi. Hadim ve Akören'de ise taşımalı eğitime ara verildi.

Konya Hava Durumu

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre Konya'yı salı günü soğuk bir hava bekliyor. Salı günü kar yağışı yerini soğuk bir havaya bırakacak. Sabah saatlerinde -9 derece olması beklenen Konya'da buzlanma ve sis hadisesi yaşanacak. 3 Ocak Salı Konya Hava Durumu : Sisli -4°C // -9°C 4 Ocak Çarşamba Konya Hava Durumu : Sisli -2°C // -8°C 5 Ocak Perşembe Konya Hava Durumu : Bulutlu 3°C // -2°C  
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.