kapat

KONET’ten Basına Yemek

  • Giriş Tarihi: 26.07.2013 15:20
  • Güncelleme Tarihi: 23:18
KONET’ten Basına Yemek

Basın mensuplarını yatırımları hakkında bilgilendiren KONET Genel Müdürü Emre Özbey, ambalajlı kırmızı et üzerine faaliyet gösterecek markalarını “Anamera” çatısı altında toplayacaklarını bildirdi.

Özbey, Hilton Garden Inn Otel’de basın mensuplarına düzenlediği iftar yemeğinde, KONET’in bir süredir kendini yenilediğini söyledi.

Türkiye’nin en büyük et ve et ürünleri entegre tesisi olma ve ambalajlı kırmızı eti tüketicilerle buluşturma yolundaki yatırımlarına hızla devam ettiklerini dile getiren Özbay, şunları kaydetti:

“Tesislerimizin inşaatı devam ediyor. Bu arada bizler de ürün grupları üzerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. KONET’te canlı hayvan alımı ve karkas satışı son hızıyla devam ediyor. Bölgemizdeki zincir marketlerde Fileta markamızla paketli kırmızı etlerimize ulaşmak mümkün. Çok yakında bölge halkının çok alışmış olduğu ve özlediği iki lezzeti KONET Ekstra Sucuk ve Pastırmayı tekrar sunmanın mutluluğunu yaşayacağız. Ambalajlı kırmızı et üzerine faaliyet gösterecek markalarımızı “Anamera” çatısı altında toplayacağımızı da burada ilk kez sizlerle paylaşmak istiyorum. Anamera ile, Türk tüketicisini ambalajlı kırmızı et ile tanıştırıp, ambalajlı kırmızı etin markası olacağız.”


ETİKETLER

> Yeni Meram >Arşiv > KONET’ten Basına Yemek
HABER YORUMLARI