Konya
°C
Yeni Meram
18.12.2018 13:30

Kişiye özel defter çantalar Konya’da üretiliyor

Gelişen dünyada insanların farklı ihtiyaçlarına ve beklentilerine cevap vermek isteyen firmalar her gün yeni ürünler ortaya koyarken, bu ürünlerle hem gelenek yaşatılıyor hem de modern imkanlar kullanılıyor.

A+
A-
18.12.2018 13:30
18.12.2018 13:27
0
4784
ABONE OL
Konya’dan dünyaya üretim yapan ve bölgenin en güçlü firmalarından olan Bahçıvanlar Basım Sanayi AŞ’de üretimi yapılan ,Türkiye’de ve Avrupa’nın seçkin mağazalarında satışta olan WHY NOTE!? defter çantalar alışılagelmiş not defterine yeni bir soluk getirirken, eski alışkanlıkları da cesur, eğlenceli ve yenilikçi bir şekilde yeniden yorumluyor. Konya’da üretilen ve dünyanın ilk defter-çanta projesi olan WHY NOTE!?, ‘FUN’ ve ‘FASHION’ ve MINI  olmak üzere üç ayrı koleksiyondan oluşuyor.‘FUN’ koleksiyonu 8 farklı neon renkte, 96 sayfalık defter çantalardan oluşuyor. Bu çantaların ön gözünde ise sürpriz bir cep bulunuyor. Bu cep için, her bir WHY NOTE!? defter çanta içerisinden 6 adet, markanın özel tasarımı kartları çıkıyor. Böylelikle haftanın her gününe yeni bir kart koyup, çantanızı farklılaştırabiliyorsunuz. Çantanın içinden çıkan kartları firmanıza özel logo ve görsellerle tasarlayabiliyor veya müşterilerin tasarımları kartlara yansıtılabiliyorsunuz.

KİŞİ VE FİRMAYA ÖZEL ÜRÜNLER 

'FUN' koleksiyonunun küçük boyu olarak üretilen MİNİ anahtarlıklar, içinde WHY NOTE!? defteri olan 7 farklı neon renkten oluşuyor. Defterlerin kapakları yine firmalara ve kişiye özel logo ve görsellerle tasarlanıyor. Aynı zamanda kişi ve firmaların kendi özgün tasarımları da ürünlere basılabiliyor.   FASHION koleksiyonu ise birçok farklı renkte vegan deri ve kumaştan oluşuyor. Bu segment defter-çantalarda kredi kartlık, para gözü, kalemlik, ayna ve telefon cebi de bulunuyor. Çantanın içerisindeki defter ise bittiğinde başka bir WHY NOTE!? defteri ile değiştirilebiliyor. FASHION segmentinde de firmalara ve kişilere özel baskı, logo vb. çalışmalar yapılabiliyor.
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.