Konya
°C
Yeni Meram
04.01.2016 16:54

Kırşehir'de yolcu otobüsü devrildi : 9 kişi öldü 25 kişi yaralandı

Kırşehir-Ankara karayolunun 25'inci kilometresinde bir yolcu otobüsü kaygan zemin nedeniyle devrildi.

A+
A-
04.01.2016 16:54
04.01.2016 16:57
0
8917
ABONE OL
Kırşehir-Ankara karayolundaki Türkiye Şoförler Cemiyeti Dinlenme Tesislerinin yakınlarında bir yolcu otobüsü, kontrolden çıkarak devrildi. Feci kazada 7 kişi hayatını kaybetti. Yaralanan 27 kişi ise bölgeye sevk edilen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

YARALILARIN İSİMLERİ

Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların isimleri şu şekilde: Mevlüt Bekmez, Hakan Bekmez, Yeşim Dilekçi, Yurda Güneş, Yahya Kuyaş, Hazret Kapıcı, Ramazan İlbey, Ufuk Taş, Zekiye Yağmur, Münip Tuzocak, Nusret Çukuryer, Ayla İnanç, Abbas Balcı, Kemal Atalay, Aras Kano, Eren Çalışkan, Hafize Gül Kasap, Başak Yoda, Serap Güçlü, Rohat Deniz, Recep Karaman, Senem İlbey kirsehirde-yolcu-otobusu-devrildi-9-kisi-oldu-25-kisi-yaralandi-2

"3 YARALININ DURUMU AĞIR"

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Kırşehir’de sabah saatlerinde meydana gelen kazada 27 kişinin yaralandığını, 7 kişinin de hayatını kaybettiğini açıkladı. Kırşehir-Ankara karayolunda gizli buzlanma, tipi ve şiddetli esen rüzgar nedeni ile kazanın meydana geldiğini söyleyen Kırşehir Valisi Necati Şentürk, “Maalesef yaşanan kaza da 27 vatandaşımız yaralanırken 7 vatandaşımızda hayatını kaybetmiştir" dedi. Vali Şentürk, "Yaralı 27 vatandaşımızdan 3 tanesinin durumu biraz ağırdır. Geri kalan yaralı vatandaşlarımızın hayati tehlikesi söz konusu değildir. Yaralıların tamamı Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Ben sabah önce hastaneye sonrada kaza alanına gittim. Kaza sonrasında ekiplerimiz koordineli ve düzenli bir çalışma sergilemişlerdir. Kurtarma süresi uzun gibi görünse de değildir, alelacele müdahalede bulunulsaydı yaralı vatandaşlarımız da hayatını kaybedebilirdi” diye konuştu.
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.