Asgari ücretin 1.300 TL’ye çıkmasıyla sadece çalışanın değil esnafın kendi priminin de arttığını hatırlatan KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, “Devletimizin sigorta primlerine verdiği desteği zor durumdaki esnaf için de istiyoruz. Esnaf ve sanatkarımız bu konuda hükümetimizden müjdeler bekliyor” dedi.
“ESNAFA CAN SUYU OLACAK”
Bağ-Kur prim borçlusu esnafların sağlık hizmeti alma süresinin Haziran ayı sonunda biteceğini hatırlatan KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, “Sağlık hizmetinin verilme süresi prim borcundan ayrı tutulmalı. Esnaflarımız 2016’ya zor bir süreçte girdi ve 4 aydır ayakta kalma mücadelesi veriyor. Sayın Başbakanımız ve Hükümetimiz esnafımıza bugüne kadar gerekli desteği verdi kendilerine bu konuda teşekkür ediyoruz ancak sigorta primlerine verilen destek zor durumdaki esnafımız için de bir can suyu olacaktır. Bu taleplerimiz göz önünde bulundurulduğu takdirde yaklaşık 2 milyon esnafımız rahatlayacak dolaylı olarak da bu durum piyasalara yansıyacak ve ülkemiz kazanacak” diye konuştu.
Yavuz Bahadıroğlu Seminerleri Devam Ediyor
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
129008 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
121947 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
110635 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
108066 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
104413 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
68678 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.