Konya
°C
Yeni Meram
10.11.2015 20:28

"Kara operasyonu masada"

Parti Sözcüsü Ömer Çelik, DAEŞ'e, YPG'ye, Esed'e karşı kararlılıkla mücadele edileceğini ve kara operasyonunun masada olduğunu açıkladı.

A+
A-
10.11.2015 20:28
0
7648
ABONE OL
Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti yönetim toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Çelik'in açıklamasından başlıklar şöyle: "3 ayda bir partinin temel ilkeler etrafında politika yapıp yapmadığı incelenecek ve Genel Başkanımız sayın Ahmet Davutoğlu'na rapor sunulacak. Kurucu değerlerimiz bizim için çok önemli. 7 Haziran ile 1 Kasım'ı tek bir potada eritiyor ve tek bir bakış açısı üretiyoruz. 1 Kasım'da aldığımız oyu esas kabul edip de, memnun olunmayan söylemleri düzeltmekten vazgeçmeyeceğiz. Vatandaşımızın 7 Haziran mesajlarını, zihnimizde diri tutuyoruz. AB ilerleme raporu Çatışma ortamı ifadesi kabul edilemez. Yanlış bir ifadedir. Bunu Suriye için kullanabilirler. Çözüm süreci HDP devamlı olarak muhataplığı kendisine indirgemeye çalışıyor. O silahlar gömülecek. Silahla erişilecek bir amaç yok, bu yol kapalıdır. Kimse, PKK ile devleti aynı şekilde tanımlayıp, 'barış' demesin. Devlet için tetiğe ara verme gibi ifadeler olmaz. Elinizdeki silah tehdit ise, güvenlik güçleri cevabı verir. Sözü olan tüm siyasi partiler sürecin ortağıdır.
DAEŞ'e karşı kara operasyonu masadadır
Siyasi paketin içinde bu operasyonlara bakmak lazım. DAEŞ'e, YPG'ye, Esed'e karşı kararlılık sadece Türkiye'nin meselesi değil, uluslararası koalisyonun meselesi olması gerekir. Türkiye, bölgedeki irili ufaklı gruplara karşı aynı hassasiyete sahiptir."
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.