Araçlarıyla Anadolu yakasında toplanan kamyoncular, Şile yolundan Kavacık’a, oradan da Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü girişine geldi.
Kentin bu yakasındaki hafriyat döküm sahasının kapatılmasını TEM Otoyolu’nda yaptıkları eylemle protesto eden kamyoncular, köprü girişinde dört şeridi trafiğe kapattı. Korna çalan eylemci grup, eski döküm alanının yeniden açılmasını istedi.
Polis ekipleri, kamyoncuların dört şeritli yolun iki şeridinden ilerlemesine izin verdi.
Alınan karara tepki gösteren kamyonculardan bazıları, “İki aydır hafriyat döküm noktasını Anadolu yakasından Avrupa yakasına taşıdılar. Her gün bu eziyeti çekiyoruz. Bugün topluca geldik. Sesimizi duyurmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
Kamyoncular, yaklaşık bir saat süren eylemin ardından Arnavutköy Bolluca’ya doğru hareket etti.

Eylem nedeniyle FSM ve Boğaziçi köprüleri ile bağlantı yollarında trafik yoğunluğu yaşandı.

Kamyoncuların eylemi İstanbul trafiğini felç etti
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
132643 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
128037 kez okundu
3
TFF, kupa finalinin yerinin yeniden değerlendirileceğini açıkladı
117633 kez okundu
4
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
112815 kez okundu
5
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
111396 kez okundu
6
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
108284 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.