Şen, yaptığı açıklamada, İlçe Emniyet Müdürlüğünün halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için çalışmalarını titizlikle sürdürdüğünü belirtti.
İlçede geçen yıl 667 olay meydana geldiğini, bu olayların yüzde 98’inin MOBESE ve personelin etkin çalışması sonucu aydınlatıldığını vurgulayan Şen, verimli çalışmaları dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü personelini kutladı.
Şen, 2014 yılında sokak düğünlerinde silahla ateş eden 17 kişi hakkında soruşturma açıldığını ifade ederek, “Bu olaylarda 17 tabanca ele geçirildi ve şahıslara ilgili kanunlar gereği 12 bin 903 lira ceza uygulandı. Düğünlerde havai fişek atan ve düğünleri zamanında kapatmayan 9 düğün sahibine bin 701 lira ceza kesildi. Umuma açık iş yerleri 136 kez kontrol edildi ve eksikleri görülen iş yerlerine 12 bin 378 lira idari para cezası uygulandı” dedi.
İlçede 6 bin 468 araç ve sürücünün emniyet kemeri kullanımı, alkol, kış lastiği ve evrak eksiği gibi çeşitli yönlerden incelendiğine dikkati çeken Şen, kurallara uymadığı belirlenen sürücülere 226 bin 960 lira ceza uygulandığını kaydetti.
Şen, gücünü ve desteğini milletten, yetkisini yasalardan alan kolluk teşkilatının, kamu düzeni ve güvenliğinin sağlanması için çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğini dile getirdi.
Kaman Emniyet Müdürlüğünün 2014 yılı çalışmaları
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
122567 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
115513 kez okundu
3
TFF, kupa finalinin yerinin yeniden değerlendirileceğini açıkladı
114154 kez okundu
4
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
105034 kez okundu
5
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
101705 kez okundu
6
Türkiye ile Endonezya arasında 3 anlaşma imzalandı
99748 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.