Konya
°C
Yeni Meram
24.05.2018 13:25

İbrahim Tatlıses'ten açıklama geldi

Sanatçı İbrahim Tatlıses'in AK Parti İzmir'den milletvekili aday listesinden 7. sırada gösterilmesini reddettiği ve bu nedenle aday olmadığı iddia edilmişti. İbrahim Tatlıses çıkan haberler üzerine Instagram hesabından açıklama yaptı

A+
A-
24.05.2018 13:25
0
3923
ABONE OL
Sanatçı İbrahim Tatlıses'in AK Parti İzmir'den milletvekili aday listesinden 7. sırada gösterilmesini reddettiği ve bu nedenle aday olmadığı iddia edilmişti. İbrahim Tatlıses çıkan haberler üzerine Instagram hesabından açıklama yaptı İddialara göre; İzmir listesinde üst sıralarda yer alması beklenen türkücünün listede bulunmaması sürpriz olarak yorumlanırken, İbrahim Tatlıses’e adaylık listesinde 7. sıranın verildiği ancak İbrahim Tatlıses’in listenin alt sıralarında olması sebebiyle adaylık listesinden kendi isteğiyle çıktığı öne sürüldü.. Daha önce memleketi Şanlıurfa’dan üç kez adaylık başvurusu yapan İbrahim Tatlıses, bu kez de şansını İzmir’den denemişti.

İBRAHİM TATLISES’TEN AÇIKLAMA

İbrahim Tatlıses çıkan haberler üzerine Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı: "Böyle aslı astarı olmayan haberler nereden çıkar anlamış değilim... Bu haberi ve ithamları asla kabul etmiyorum. Ben gönül verdiğim partimin her kararına saygılıyım... 7’de olsa, hiç olmasa da benim boynum kıldan ince sanırım bunu artık anlamış olmalısınız... Bana YÜCE ALLAH tarafından verilen yetenek ile makamların büyüğü bahşedilmiş zaten çok şükür... 10 kere aday olsam mesele makam veya güç değil mesele gönül verdiğim Sayın CumhurBAŞKANIMIN, partimin yanında olduğumu göstermektir." Saygılarımla.  
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.