Fidanları yetiştirerek meyve veren bir ağaç haline dönmesinin ardından mahalle sakinlerinin bundan ekonomik kazanım sağlamaya başladığını ifade eden Ceylan şunları söyledi:
“Hüyük ilçemizde son dönemde ağaçlandırma çalışmaları hız kazandı. Biz mahalle muhtarları da, hem bu çalışmalara destek vermek, hem de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın bu taleplerine kulak vermek anlamında ücretsiz olarak temin ettiğimiz bu meyve fidanlarını ilçemiz ekonomisine kazandırmanın gayretini gösteriyoruz. Fidanların temininde bizlere öncülük eden Hüyük Belediyemiz ile destek sağlayan Orman Bölge Müdürlüğümüze sonsuz teşekkür ediyoruz.”
Derneği Başkanı Ceylan, temin edilen fidanların başta Selki, Çamlıca, İmrenler, Başlamış, Suludere ve Mutlu mahalleleri olmak üzere talep gelen tüm mahallelerde vatandaşlara dağıttıklarını da sözlerine ekledi.
Ilgın Ticaret Odası “Sanayi” unvanını yeniden aldı
1
Türkiye ile Endonezya arasında 3 anlaşma imzalandı
100344 kez okundu
2
Motorine zam yolda
38862 kez okundu
3
Kozmetik sektöründe yıl sonu ihracat hedefi 1,7 milyar doları aşmak
19345 kez okundu
4
Devlet taşınmazlardan gelecek yıl 31,1 milyar lira gelir bekliyor
17980 kez okundu
5
Yumurta kabuğu deyip geçmeyin sanayide çok değerli
14564 kez okundu
6
Konya’da güncel altın fiyatları ne kadar? – 19 Nisan 2025 Konya’da altın fiyatları
13777 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.