Konya
°C
Yeni Meram
13.07.2015 09:29

Huntelaar'dan Galatasaray yanıtı!

Klaas Jan Huntelaar kendisine yöneltilen Galatasaray sorusunu yanıtladı, sarı-kırmızılılar hakkında renk vermemeye çalıştı.

A+
A-
13.07.2015 09:29
13.07.2015 09:37
0
3104
ABONE OL
Lukas Podolski'nin ardından gözünü forvet transferine çeviren Galatasaray'da, gündemdeki isimlerden bir tanesi olan Klaas Jan Huntelaar açıklamalarda bulundu. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun "Hayır diyemeyeceğimiz bir oyuncu" olarak nitelendirdiği Hollandalı golcü, takımıyla çalışmalarını sürdürdüğü Avusturya kampında kendisine uzatılan mikrofonlara konuştu. Klaas Jan Huntelaar şunları söyledi: "Galatasaray'ın benimle ilgilendiğini ben de duydum. Bu tip nabız yoklamalar ya da spekülasyonlar her zaman olur. Ancak ben şu an Schalke'ye konsantre olmuş durumdayım. Açıkçası burada rahatım yerinde. Geçen kış kulübümle olan kontratımı uzattım. Tabii futbolda gelecekte ne olacağını, sırada sizi neyin beklediğini bilemezsiniz. Ben de çok ilerisini düşünmüyorum. Hep anı yaşıyorum. Gelecekte yaşamıyorum."
SPORTİF DİREKTÖR DE AÇIKLAMIŞTI Schalke 04 Futbol Direktörü Horst Heldt de yaptığı açıklamada Huntelaar'ın takımda kalacağını söylemişti. Bild muhabirinden gelen; "Huntelaar, Galatasaray'a gidecek mi?" sorusuna Heldt; "Kulüpte kimsenin Huntelaar'a ilişkin fikri değişmedi. Huntelaar'ın da öyle. Klaas-Jan kulüpte kalacak" cevabını vermişti."
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.