Konya
°C
Yeni Meram
24.10.2017 02:55

Hasan Angı kimdir?

Konya'da AK Parti İl Başkanı Musa Arat'ın istifa etmesinin ardından il başkanlığına eski AK Parti milletvekili Hasan Angı atandı.

A+
A-
24.10.2017 02:55
0
9747
ABONE OL
Konya'da AK Parti İl Başkanı Musa Arat'ın istifa etmesinin ardından il başkanlığına eski AK Parti milletvekili Hasan Angı atandı. AK Parti Konya Eski İl Başkanı ve 22. dönem Milletvekili Hasan Angı, AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapılan istişare sonucu Konya İl Başkanlığına atama yapıldı. Mustafa Ataş twitter hesabından, "Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn.  ile yapılan istişareler sonucunda Konya İl Başkanlığı'na Hasan Angı atanmıştır. Konya’mıza ve Partimize hayırlara vesile olmasını temenni ederim" açıklamasıyla atamayı duyurdu.

Hasan Angı kimdir?

Hasan Angı, 11 Haziran 1959 tarihinde Konya'da doğdu. Babasının adı Kadir, annesinin adı Elmas'tır. İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Fakültesi Uçak Mühendisliği Bölümü'nü bitirdi. Yüksek lisansını İTÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Uzay ve Havacılık dalında tamamladı. MÜSİAD Konya Şube Başkanı, Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB Genel Kurul Delegesi, TSE Genel Kurul Delegesi, Konya 2. ve 3. Organize Sanayi Bölgeleri Müteşebbis Heyet Başkanvekili ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yaptı. 22. ve 23. Dönem Konya Milletvekilidir. Orta düzeyde Almanca ve az düzeyde İngilizce bilen Angı, evli ve üç çocuk babasıdır.
AK Parti’nin Konya İl Başkanı belli oldu
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.