Konya
°C
Yeni Meram
20.03.2016 04:24

Galatasaray Fenerbahçe derbisi muhtemel 11'ler

Galatasaray ile Fenerbahçe 107 yıllık rekabette 382. randevuya çıkıyor. Türkiye'nin kitlendiği bu muhteşem maçın muhtemel 11'leri

A+
A-
20.03.2016 04:24
0
8798
ABONE OL
Galatasaray ile Fenerbahçe 107 yıllık rekabette 382. randevuya çıkıyor. Ezeli rakipler Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Türk Telekom Arena'da kozlarını paylaşacak. Saat 20.00'de başlayacak dev maçı FIFA kokartlı hakem Mete Kalkavan yönetecek. Derbi maç belki de tarihinde ilk kez bu kadar duygusal bir ortamda oynanacak. Son dönemde yaşanan bombalı saldırılarda kaybettiğimiz onlarca vatandaşımızın yanı sıra bunlardan birinin, sahadaki futbolculardan Umut'un babası Kemal Bulut'un olması, sahadaki duygu yoğunluğunu en üst seviyeye çıkaracak. Geçen hafta Gençlerbirliği maçında tribünde selamlaştığı babası Kemal Bulut'u kısa süre sonrakı bombalı saldırıda kaybeden Umut, hayatanın en zor maçına çıkacak. Umut Bulut'un karşılaşmaya yedekte başlaması bekleniyor.

MUHTEMEL 11’LER

GALATASARAY (4-3-3): Muslera - Denayer, Semih, Hakan, Carole - Selçuk, Chedjou, Emre - Yasin, Podolski, Sneijder FENERBAHÇE (4-1-2-3): Volkan - Gökhan (Şener), Kjaer, Alves, Hasan Ali - Mehmet Topal - Josef, Diego - Alper, van Persie, Volkan Şen 26. haftaya 59 puanla ikinci sırada giren Fenerbahçe, derbiyi kazanarak şampiyonluk yarışında Beşiktaş'ı yakın takibini sürdürmek istiyor. Haftalar önce zirveden kopan Galatasaray ise kötü geçen sezonda taraftarına derbi galibiyeti hediye etmek amacında. Hafta içi Braga'ya 4-1 yenilerek Avrupa Ligi'ne veda eden Fenerbahçe'de son antrenmanı Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerin de takip ederek takıma moral vermesi dikkat çekti. Sarı lacivertlilerde Markovic dışında eksik yok. Sakatlığı tam olarak geçmeyen Gökhan Gönül son antrenmanda takımla çalıştı. Tecrübeli oyuncunun durumu maç saatinde netleşecek. Derbiye yeni Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink yönetiminde çıkacak Galatasaray'da ise Olcan Adın sarı kart cezalısı. Sabri Sarıoğlu, Sinan Gümüş ve Hamit Altıntop'un da sakatlıkları devam ediyor.
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.