Konya
°C
Yeni Meram
19.01.2020 18:26

Fucidin krem nedir, ne için kullanılır?

Cilt hastalıklarının tedavisinde kullanılan fucidin krem hakkında yan etkilerinden fiyatına kadar her bilgiyi bu yazıda bulabilirsiniz.

A+
A-
19.01.2020 18:26
19.01.2020 18:16
0
32115
ABONE OL
Fucidin krem genellikle akne, sivilce ve uçuk tedavisinde kullanılır. Sadece eczanelerde satılır. Genellikle derideki bakterin tedavisinde kullanılır. Fucidin 20g’lık alüminyum tüplerde eczanelerdeki raflarda yerini almaktadır. FUCİDİN'in etkin maddesi olan Fusidik asit; bir antibiyotik olup bir çok mikroorganizma üzerinde güçlü antibakteriyel (bakterileri tahrip eden veya onların çoğalmasını engelleyen) etkiye sahiptir. FUCİDİN'e duyarlı organizmaların oluşturduğu deri hastalıklarının tedavisinde kullanılır.

İşte Fucidin krem faydaları

Fucidin krem bir antibiyotikli kremdir. Yaralar, kesikler, hafif yanıklar, arı sokmaları, böcek sokmaları, sivri sinek ısırıkları, sivilceler ve akneler, yara izleri, sivilce izleri, genital siğil gibi pek çok durumda doktorlar tarafından reçete edilir.

Fucidin Krem Sivilce İzlerine İyi Gelir Mi?

Fucidin krem Sivilce oluşumu cilt üzerindeki boşluklara bakterilerin akın etmesi ve cildin hemen altında birikmesiyle oluşur. Etkili bir antibakteriyel özelliğe sahip fucidin krem, cilt üzerinde ve hemen altında yerleşik bulunan bakterileri temizleyerek hem sivilceleri yok eder.

Fucidin krem nerelerde kullanılır?

Bu krem kollar, bacaklar, ayaklar, sırt, omuz, boyun, göğüs, genital bölge, karın, basen, kalça ve yüz bölgesinde kullanılabilir.

2020 Fucidin krem fiyatı ne kadar ?

Fucidin kremin Ocak 2020 itibariyle fiyatı 17.26 TL'dir.

Fucidin krem faydaları nelerdir?

Bu krem ciltteki bakteri, küf, maya ve mantar enfeksiyonlarını iyileştirir. Yara izleri, sivilce izleri ve lekeler için kullanılır. FUCIDIN % 2 20 gr krem prospektüsü Kaynak : Fucidin Krem nedir? Ne İçin Kullanılır? Yan etkileri nelerdir? Bu içerik bilgi amaçlı yazılmış olup, sitemiz ve kaynak sitemizde yer alan bu krem ile ilgili kullanım önerileri ve diğer tüm detaylar doktor tavsiyesinde olmalıdır.
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.